Basa

Topik-ikon The anyar Il-76

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #729 by AJT67

Hai everybody,

Kuring ieu wondering lamun sasaha geus ngalaman sagala isu jeung anyar Il-76?

Firstly, loba hatur nuhun, éta hiji rendition endah tina hiji pesawat hébat nu kuring geus ngantosan salila sababaraha taun, kumaha kuring boga dua isu, salah leutik, sarta ilahar sejenna ngomong sahenteuna.

1. Kuring geus nyoba angka kaluar nu shift + sistem kontrol 4. Teu sasaha gaduh ieu ngonpigurasi pikeun Saitek X-52?

2. Nalika kuring mungkas hiber kuring, éta ngaminimalkeun FSX kana panangan pojok katuhu handap layar abdi. Abdi teu bisa sigana mindahkeun Jandela nu sabudeureun, tur kudu Tamat tugas FSX nutup sim.
sim abdi téh nepi ka tanggal, sarta boga nanaon ilahar dipasang, jadi kuring yakin ieu bisa jadi hiji masalah keur batur.

Mun saha bae boga sagala pamanggih dina kumaha carana ngalereskeun item ieu, bakal anjeun kersa lungsur kuring reply a.

Hatur nuhun pisan,

Andrew.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.138 detik
Basa