Basa

Topik-ikon Misi FS9 IN FSX !!!

Tambih deui
bulan 11 3 days ago #730 by jordom

Hai everybody.
Abdi sababaraha kali don`t mikaresep FSX sakumaha Abdi biasana tuh whith FS9. Jeung masalah utama jumlah kawates misi aviable. Saha tiasa ngabantu whit sakabeh misi FS9, tapi mun ku dimaénkeun di FSX?
Salam hormat.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 3 minggu ka tukang #747 by Gh0stRider203

Alus sual! Hampura reply a nyandak jadi salami ieu patut nalungtik.

Kuring menta nu punten teu moto utusan, tapi Hapunten ngomong ieu teu mungkin :(

Kuring yakin anjeun sagampil kuciwa sakumaha Kami.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.130 detik
Basa