Basa

Topik-ikon masalah Lufthansa Pack

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #731 by bgf

Halo,
Kuring geus dipasang pak Lufthansa tina sisi ieu mah boga masalah jeung Airbus A380.
Nalika abdi mencet tombol dina kabina keur NAV, COM, ADF jsb setting teu bisa dipake. Éta hartina abdi henteu tiasa nyetél parameter ieu.
Upami pesawat ieu pohara alus sarta abdi hoyong nganggo eta sering.

Meureun batur bisa ngabantu atuh?
Hatur nuhun sateuacana.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.093 detik
Basa