Basa

Topik-ikon Lufthansa Pack

Tambih deui
bulan 11 4 minggu ka tukang #732 by bgf

Halo,
Kuring geus dipasang pak Lufthansa tina sisi ieu mah boga masalah jeung Airbus A380.
Nalika abdi mencet tombol dina kabina keur NAV, COM, ADF jsb setting teu bisa dipake. Éta hartina abdi henteu tiasa nyetél parameter ieu.

Upami pesawat ieu pohara alus sarta abdi hoyong nganggo eta sering.

Meureun batur bisa ngabantu atuh?
Hatur nuhun sateuacana.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 11 2 minggu ka tukang #754 by bgf

i kapanggih solusi

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 11 2 minggu ka tukang #755 by skycamel

Hébat! Sarta meureun anjeun bisa babagi solusi? ...

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
11 bulan 1 week ago #759 by bgf

Kuring disalin ieu panel.cfg nu

[Window01]
size_mm = 246,296
posisi = 8
ditingali = 0
BACKGROUND_COLOR = 16,16,16
ident = RADIO_STACK_PANEL

gauge00 = Airbus_A321! popup_radio, 0, 0

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: skycamel

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.123 detik
Basa