Basa

Topik-ikon NO pindang di 737 multi Pak pikeun Prepar3dv4

Tambih deui
bulan 11 3 days ago - bulan 11 3 days ago #733 by spilok

Dina 737 Pak pikeun prepar3dv4, sagalana jalan ogé kajaba lamun ngaklik on ikon radio. Ngan hiji sagi opat hideung badag. Sagala cara pikeun meunang pindang ka némbongkeun?

Stan

ps. Ieu ogé kajadian jeung Pak Boeing 717

édit panungtungan: bulan 11 3 hrs ago ku spilok.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 11 2 days ago #734 by Dariussssss

Bisa anjeun kersa posting ieu P3D Forum dieu?

salah ieu téh ngeunaan FSX na FSX uap.

Hatur nuhun.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 11 2 days ago #736 by rikoooo

Hello Spilok,

Kuring geus dipindahkeun topik kana forum katuhu.

Mun ikon radio henteu gawéna anjeun masih bisa meunang aksés ka dinya tina menu alat bar.

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 11 2 days ago #738 by spilok

No ... anjeun moal bisa ngakses radio aya boh. Masih asalna nepi hideung.

Kuring geus dipigawé panalungtikan saeutik, sarta saprak ieu Boeings ti FSX jeung diadaptasi pikeun P3d, sigana kuring kumaha bae ngahaja dihapus a gauge atawa hal pikeun pindang di Boeings. Bisa janten file CAB, teu nyaho.

Muga, batur bisa ngabantu kuring jeung malikkeun gauge ieu. Nyaan ngarasakeun file Boeing on Rickoooo na pasti hoyong nganggo aranjeunna dina Prepar3dv4.

Stan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 11 2 days ago - bulan 11 2 days ago #739 by rikoooo

Alright,

Lajeng, alat magic ieu keur anjeun: Gauges Balukar cageur Alat http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/73/256

Hayu atuh nyaho lamun éta ngabantuan

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
édit panungtungan: bulan 11 2 hrs ago ku rikoooo.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 11 2 days ago #740 by spilok

Hatur nuhun. Kuring diusahakeun nu ti perpustakaan AVSIM teuing. Kuring diundeur link anjeun sarta diusahakeun deui, tapi NO tuah. Masih mangrupa sagi opat hideung badag kalayan henteu pindang dina sagala urut FSX Boeing.

Teu heran lamun ulang ngaran nu config Prepar na letting dinya nyieun bakal ngalakukeun nanaon? Kuring nganggap éta aman ngalakukeun sakumaha Ku naon di FSX?

Stan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
10 bulan 1 week ago #767 by spilok

Kabéh aya alusna, ayeuna. Ulang install diberesihan sagalana nepi.

Stan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.182 detik
Basa