Basa

Topik-ikon tatanya Pindang némbongkeun up sakumaha sagi opat hideung dina paks maskapai Rickoooo urang

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #735 by spilok

n 737 Pak pikeun prepar3dv4, sagalana jalan ogé kajaba lamun ngaklik on ikon radio. Ngan hiji sagi opat hideung badag. Sagala cara pikeun meunang pindang ka némbongkeun?

Stan

ps. Ieu ogé kajadian jeung Pak Boeing 717, sarta 787 Pak

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #768 by spilok

Kabéh dibereskeun ayeuna. Ulang install digarap ... moal coba nempatkeun hiji pesawat FSX kana prepar3dv4 3 kantos deui.

Stan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 2.229 detik
Basa