Basa

Topik-ikon tatanya Pindang némbongkeun up sakumaha sagi opat hideung dina paks maskapai Rickoooo urang

Tambih deui
1 sataun 9 sababaraha bulan kapengker #735 by spilok

n 737 pak for prepar3dv4, everything works well except when clicking on radio icon. Just a big black rectangle. Any way to get the radios to show?

Stan

ps. This also happens with the Boeing 717 pak, and 787 pak

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 8 sababaraha bulan kapengker #768 by spilok

All fixed now. Re-install worked...won't try to put an FSX plane into prepar3dv4 3 ever again.

Stan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: nambahkeun Payil.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.162 detik
Basa