Basa

Topik-ikon Pindang némbongkeun up sakumaha sagi opat hideung dina paks maskapai Rickoooo urang

Tambih deui
bulan 11 3 minggu ka tukang #735 by spilok

n 737 Pak pikeun prepar3dv4, sagalana jalan ogé kajaba lamun ngaklik on ikon radio. Ngan hiji sagi opat hideung badag. Sagala cara pikeun meunang pindang ka némbongkeun?

Stan

ps. Ieu ogé kajadian jeung Pak Boeing 717, sarta 787 Pak

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 11 3 days ago #768 by spilok

Kabéh dibereskeun ayeuna. Ulang install digarap ... moal coba nempatkeun hiji pesawat FSX kana prepar3dv4 3 kantos deui.

Stan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.142 detik
Basa