Basa
Wilujeung sumping, tatamu
ngaran nu maké: password: Émut abdi
  • Page:
  • 1

TOPIK:

Pindang némbongkeun up sakumaha sagi opat hideung dina paks maskapai Rickoooo urang taun 2 10 months ago #735

  • spilok
  • spilok urang Avatar topik Author
  • offline
  • New Anggota
  • New Anggota
  • Posts: 11
  • Hatur nuhun narima: 0
n 737 Pak keur prepar3dv4, sadaya tiasa dianggo kecuali mun ngaklik dina ikon radio. Ngan hiji sagi opat hideung gedé. Naon waé pikeun mancarkeun radio?

Stan

ps. Ieu ogé lumangsung ku pak Boeing 717, sareng pak 787

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Pindang némbongkeun up sakumaha sagi opat hideung dina paks maskapai Rickoooo urang taun 2 10 months ago #768

  • spilok
  • spilok urang Avatar topik Author
  • offline
  • New Anggota
  • New Anggota
  • Posts: 11
  • Hatur nuhun narima: 0
Sadaya tetep ayeuna. Ulang deui berpasah ... saatos henteu tiasa dianggo FSX pesawat ka prepar3dkantos v4 3 deui.

Stan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Page:
  • 1
Time nyieun kaca: 0.200 detik