Basa

Topik-ikon Autopilot Dirk Fassbender Panther P3D

Tambih deui
bulan 10 3 minggu ka tukang #737 by Piér B

Baraya,

Kuring digawé di Panther (Copter) ngembangkeun simulator kalawan Prepar 3D 3.2 (hiber software simulasi). Kuring geus dipasang versi mimiti Dirk Fassbender Autopilot lajeng update teh. Sagalana éta ok.
Abdi tiasa ngajalankeun sagala modus autopilot jeung modul Autopilot.

Tapi ayeuna kuring rék merangsang Autopilot Modeu langsung di P3D. Kuring henteu weruh kumaha modul ieu jalan.

Lamun Kuring geus diundeur HC075DI_FSX_COUGAR_AUTOPILOT.zip nu kuring nempo anu jero aya file disebut afcp.cfg. Jero file ieu aya nu codekeys béda pikeun merangsang modus béda tina Autopilot.

Kuring geus diusahakeun ngokolakeun modus autopilot ku codekeys aya dina afcp.cfg langsung di P3D tapi euweuh pangaruh.

Si boga hiji gagasan cara ngalakukeun?

Salam hormat

Piér B

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 3 minggu ka tukang #748 by Piér B

Abdi bad, abdi hoyong aktipkeun mode autopilot differents kalawan potong kompas keyboard teu kalawan Konci konci.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.127 detik
Basa