Basa

Topik-ikon 737 MAX

  • jimidget
  • jimidget urang Avatar topik Author
  • nu nganjang
  • nu nganjang
1 sataun 1 month ago #742 by jimidget

Boeing ngan sumping kaluar jeung 737-MAX anu ngagunakeun mesin sarua salaku 787 nu langkung ekonomis pikeun ngajalankeun, kituna méré pesawat rupa panjang. meureun aya item nu sejen dina eta nu teu bakal nyaho ngeunaan. nyaeta aya kasempetan nu kapayunna urang bisa ningali ieu dina download?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #743 by jamesman8

Aya kitu loba hal salah pos ieu. Munggaran sadaya, anu 737MAX geus sabudeureun pikeun ngeunaan sataun satengah, sarta geus ngalayang komersil saprak Méi 2017 (Malindo Air). Kadua sadaya, HAHAHAHAHAHAHAHAHA. The 737MAX jeung 787 nganggo mesin sarua? Anjeun lalaki tinggi? mesin dipaké dina 787 ampir ukuran sarua salaku sakabéh fuselage 737. nu 787 ngagunakeun gé GEnx jeung Rolls Royce Trent 1000, Samentara éta 737 ngagunakeun CFM kabisat-1B. Aya henteu versi hade pesawat ieu FSX / P3D sagigireun exterior TDS. PMDG teu dileupaskeun Kecap on ieu salaku kamungkinan.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Whitten

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • jimidget
  • jimidget urang Avatar topik Author
  • nu nganjang
  • nu nganjang
1 sataun 1 month ago #744 by jimidget

Wah. Jamesman8 boga masalah dangong. Kuring teu salawasna meunang eta katuhu, tapi, waktu ieu kuring sumping nutup. dieu teh specs jaba tech Boeing on éta runtuyan MAX of 737 urang. Meureun batur sahiji pentingna tiasa ngajawab patarosan ieu:

www.boeing.com/commercial/737max10/index.page

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #745 by jamesman8

Pikeun rujukan anjeun sumping euweuh tempat deukeut nutup, aranjeunna ngagunakeun mesin lengkep beda, sarta kuring diwaler sual anjeun. The TDS 737 MAX nyaéta sadia on ramatloka ieu. Balik ngundeur éta.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #746 by Gh0stRider203

Kuring méré y'all dua pilihan. 1) akur jeung jadi hade ka karana; atanapi 2) I konci thread ieu. Aya pilihan 3rd.

panggero Anjeun.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 4 minggu ka tukang #749 by jamesman8

Anjeun tiasa konci eta, abdi diwaler sual-Na. Kuring keur teu keur kurang ajar Kuring keur ngan nyarios fakta murni.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 4 minggu ka tukang #751 by Dariussssss

Ngan kusabab sakabéh topik ieu dijieun kuring seuri kawas pernah sateuacan, abdi moal ngahapus eta ..... hihi

Hilarious ... :)

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #764 by superskullmaster

Meureun éta ngan kuring tapi ngarasa kawas lamun batur lumayan loba miwarang keur eta, Anjeun kudu masihan ka aranjeunna. Urang kabeh gaduh internét na google, abdi teu ningali nanaon salah jeung jalan pos aslina ieu direspon ka. Éta geulis lucu leuwih tiheula.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 week ago #778 by Gh0stRider203

Stickied kituna ka ngawula ka salaku conto kumaha teu ngalakukeun nalika nyieun pos a (jeung kumaha (~ batuk ~ "teu") ngabales tulisan misalna).


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Dariussssss

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 hrs ago #781 by julian1245

Atuh naon jimidget ieu nyobian ngomong aranjeunna kinda tuh nyalin mesin off 787 teras nahan aranjeunna dina 737 max tapi James anu katuhu aranjeunna 2 engine béda tapi ya meunang naon jimidget ieu nyobian ngomong maranéhanana kasampak kawas mesin sarua jeung abdi satuju.

hatur nuhun

ogé mangga euweuh jalma asin sabab abdi terang aranjeunna dina ramatloka ieu

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.165 detik
Basa