Basa

Topik-ikon Pamundut Bombardier dash-8 Q400

Tambih deui
bulan 8 4 minggu ka tukang #752 by aakash1210

Abdi bogoh ka lamun (Rikoooo) bisa ngadamel Bombardier dash-8 Q400. Abdi bogoh FSX Produk anjeun, ngabogaan salaku loba rinci-gancang, dina ukuran alit. Kuring keur bener pilari a freeware Bombardier Q400, ku VC geulis Heboh anjeun nyieun keur Aircrafts lianna.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 4 minggu ka tukang #753 by Dariussssss

Hello tur wilujeng sumping.

Anu mimiti, Rikoooo teu nyieun sagala FSX nambahkeun-ons. Kami ngaropéa aranjeunna sarta nyieun eta hadé dimana urang bisa, saméméh nyieun eta sadia pikeun diundeur.

Kadua. Aya Dash8 freeware pikeun FSX. www.premaircraft.com/DHC8-Q400/

Hébat modél pilari, mibanda VC .... tapi, jigana pegat. Maksad abdi, anjeun tiasa coba eta kaluar, tapi sawatara hal teu bener jeung eta.

Wasalam

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.104 detik
Basa