Basa

Topik-ikon Dassault Ukay pikeun P3v4. Altimeter teu jalan.

Tambih deui
1 sataun 3 minggu ka tukang #758 by spilok

Abdi bogoh ka Ukay pikeun Prepar3dv4. Sagalana jalan iwal altimeter nu. Dupi aya fix pikeun ieu?

Stan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #765 by superskullmaster

Anjeun bade kudu boga kasabaran saeutik kalawan isu P3D V4. Aya kasempetan alus eta wont neangan dibereskeun sanajan, kitu bakal coba ngaganti gauge nu di config panel sareng salah sahiji ti pesawat nu teu gawe (asumsina éta kasarna ukuran sarua).

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #766 by spilok

Sagalana jalan kiwari sanggeus hiji ulang install-. Sigana kuring experimenting kalayan barang nyababkeun sababaraha kasalahan. Ulang install geus sagalana dibereskeun, kaasup altimeter nu.

Stan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.113 detik
Basa