Basa

Topik-ikon Émirat armada A380

Tambih deui
bulan 8 3 minggu ka tukang #761 by Aidablu1508

Baraya, Kuring keur nyobaan nambahkeun liveries kana pakét Émirat armada dina A380, tapi liveries teu némbongkeun up atawa VC teu bisa dipake, naon keur abdi lakukeun lepat, tiasa meureun mantuan kuring ..

Wasalam Nicolai

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #762 by Dariussssss

hal anu sarua kajadian ka kuring. Cai mibanda hal anu ngalakukeun jeung versi éta, cukang lantaranana anjeun terang aya dua versi 841 na 861, salah jeung RR na séjén kalawan mesin EA GP2700, jadi Anjeun kudu ngabohong ka dinya, anjeun kudu nyieun pesawat pikir nu unggal livery Anjeun install mangrupakeun hiji katuhu. Ngan nganggo kode tina kulit Émirat, pikeun nambahkeun liveries lianna. Sakuduna jalan.

Wasalam

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #763 by Aidablu1508

Hai Dariussss

hatur nuhun Soo loba, nu digarap Nyai ieu dimimitian tarik kaluar bulu na kuku ka meunang ieu dianggo :D

hatur nuhun deui

Wasalam

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #780 by jck003

coba jeung deui ngundeur éta

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.167 detik
Basa