Basa

Topik-ikon tatanya Jet Blue Airbus A-320 mega Pak. Sakabéh ngadadak .....

Tambih deui
1 sataun 2 sababaraha bulan kapengker #774 by spilok

I have enjoyed the Jet Blue A-320 Mega Pak planes in v4 for a few months now. ALL OF A SUDDEN, I can't accelerate any of the 320's to a decent take off speed. They are sluggish, move like turtles, and nothing I've tried seems to make them move as they used to. What could have changed? I've uninstalled them and reinstalled them, but they act the same.
What can I check to see what has caused this sluggishness to occur to all the planes in this pak? I downloaded them from Rickooo which assures they are P3dv4 approved.

Stan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 sababaraha bulan kapengker #779 by spilok

HENTEU KUNANAON.

Kuring ilahar eta kaluar. Sigana sahiji joystick abdi teu neuleu calibrated saprak kuring ulang install-. Kuring uncalibrated, saterusna diatur deui ingkar kana calibration. Ulang calibrated jeung sakabeh kakuatan abdi ayeuna deui. Sigana nu calibration throttle ieu ngaco nepi.
Heuheu.
Stan

ngumbar

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.096 detik
Basa