Basa

Topik-ikon Jet Blue Airbus A-320 mega Pak. Sakabéh ngadadak .....

Tambih deui
bulan 10 4 days ago #774 by spilok

Kuring geus ngarasakeun nu Jet Blue A-320 planes Mega Pak di v4 keur sababaraha bulan ayeuna. Sakabéh ngadadak, abdi teu tiasa ngagancangkeun salah sahiji 320 urang ka take off speed santun. Aranjeunna sluggish, mindahkeun kawas kuya, sarta nanaon Kuring geus diusahakeun sigana sangkan aranjeunna mindahkeun sabab dipaké pikeun. Naon bisa geus robah? Kuring geus uninstalled aranjeunna sarta reinstalled aranjeunna, tapi aranjeunna meta sami.
Naon anu bisa kuring pariksa ningali naon geus ngabalukarkeun sluggishness ieu lumangsung nepi ka sakabeh planes di Pak ieu? Kuring diundeur aranjeunna ti Rickooo nu jaminan aranjeunna P3dv4 disatujuan.
 
Stan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 3 days ago #779 by spilok

HENTEU KUNANAON.

Kuring ilahar eta kaluar. Sigana sahiji joystick abdi teu neuleu calibrated saprak kuring ulang install-. Kuring uncalibrated, saterusna diatur deui ingkar kana calibration. Ulang calibrated jeung sakabeh kakuatan abdi ayeuna deui. Sigana nu calibration throttle ieu ngaco nepi.
Heuheu.
Stan

ngumbar

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.106 detik
Basa