Basa

Topik-ikon FSX FSX Edition uap Pitulung

Tambih deui
1 sataun 6 sababaraha bulan kapengker #52 by Dariussssss

Upami Anjeun ngalaman masalah, kasalahan atawa lamun sababaraha patarosan ngeunaan simulator FSX, masangkeun eta dieu. Ogé ngabejaan urang ngeunaan nangtukeun jeung solusi pikeun sagala rupa masalah jeung kasalahan dina FSX.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
poé 3 6 hours ago #1183 by flaps1262

Dear sirs, Kuring geus ngalaman masalah masang minipanels diundeur di A320 di FSX édisi uap. Kuring ngaganti parentah minipanel (dina panel.cpg nu) dina folder panel pesawat tapi minipanel aslina henteu robah. Sagala pitulung ??

Hatur nuhun sateuacanna kanggo pitulung anjeun, pangalusna Wasalam.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.125 detik
Basa