Basa

Topik-ikon Taya Gauges di 777-200ER sanggeus ngundeur paket pamungkas.

Tambih deui
bulan 11 2 minggu ka tukang #794 by courtmtx

Sanggeus masang 7770200ER dina FSX mah, gauges téh sadayana blacked kaluar dina kabina na kabina maya.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 11 2 minggu ka tukang #795 by Dariussssss

Kacida alusna dipikawanoh kasalahan. Anjeun kudu masang Gauges cageur alat. Anjeun tiasa mendakan di dieu di Rikoooo. Ieu hiji installer kitu, sagalana mana rada gampang.

Wasalam

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: courtmtx

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
11 bulan 1 week ago #798 by courtmtx

The "Gauges Pamulihan Alat" henteu ngabantu jeung masalah. Kuring tempo reloading nu 777-200ER atawa sugan sakabéh FSX.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.172 detik
Basa