Basa

Topik-ikon tatanya ngembangkeun lalulintas AI kalawan AIFPv3: AI airplanes teu némbongkeun up ... Naha

Tambih deui
1 sataun 4 minggu ka tukang #801 by laurentCazorla

Hello simmers
Kuring geus dijieun armada sorangan Cevenn'air armada abdi kalayan FSX B738 dasar na CRJ700 I dicét sorangan na I regulary ngapung kalawan. Sanajan kitu kuring hayang nyieun lalulintas AI kuring sorangan kalawan AIFPv3 ... Sagala aya oke kana nyetél penerbangan AI na compile aranjeunna, Nalika kuring mimiti FSX Kukus eta ngundeur salaku tetempoan anyar tapi lamun Kuring keur bade ka Airport mana planes kuring nu sakuduna dituju pikeun mintonkeun up di Airport, dina waktos abdi dijadwalkeun kalawan AIFP, salah sahiji aranjeunna némbongkeun up ... kuring keur nanyakeun lamun éta kusabab FSX uap. Kanyataanna nalika abdi hoyong nyetél AIFP kalawan uap (SE) Abdi teu tiasa buka salajengna. Kami wajib nyetél sakumaha FSX. Kuring boga acan Dunya of AI traffics na I geus diusahakeun nyetel KLM WoAI B738 dina hiber EHAM / LFMT, abdi minuhan masalah sarua ...
Abdi hoyong terang upami aya cara séjén pikeun nyetél AI traffics tanpa maot ku AIFP ... Kuring ngarasa saeutik kawas frustasi :-(
hatur nuhun pisan
Laurent

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.150 detik
Basa