Basa

Topik-ikon Douglas A_20 bencana

Tambih deui
bulan 6 3 minggu ka tukang #809 by frederi350

Kuring diundeur di Douglas A_20 bencana sanggeus disconnecting sakabéh fitur kaamanan komputer mah (Norton sarta pamaké Akun Control). Ngundeur tur Instalasi mana suksés. Saatos loading FSX Abdi teu bisa manggihan di bencana dina Pamilihan Jandela Pesawat. Kuring keur ngagunakeun FSX booster 2013-Vérsi 2.9 ngamimitian FSX jeung Abdi oge diusahakeun dimimitian FSX tanpa ngagunakeun booster 2013. Kuring ogé diusahakeun rebooting. Lajeng abdi diusahakeun reloading hiber FSX simulator DELUXE Edition ti DVD piringan ngagunakeun fitur Purwokerto. Kuring geus FSX dimuat dina D abdi: data disk teu C: disk lokal di Program Payil (x86) / Microsoft Kaulinan. Kuring ogé diusahakeun reinstalling sababaraha kali ngagunakeun Instalasi otomatis sarta Instalasi Adat. Nanaon atuh sigana rék mawa nepi ka Douglas A_20 bencana dina Pamilihan Jandela Pesawat.
Kuring keur ngajalankeun
Windows 10
Prosésor: Intel (R) Core (TM) i7 4790K CPU @4.00 GHz
Dipasang Mémori (RAM): 16.0 GB (15.9 usable)
Sistim Tipe: 64 -bit Sistim Operasi, Processor basis x64
Tampilan Adapters: Nvidia GeForce GTX 970 jeung Intel (R) grafik 4600

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: papy68

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.113 detik
Basa