Basa

Topik-ikon tatanya satru Star pak Airbus A320

Tambih deui
1 sataun 1 week ago #818 by Erwin2003

Kuring ieu wondering naha Rikoooo doesnt boga pak nu sagala liveries Star-Alliance bisa kapanggih. pak kudu diwangun ku kulawarga A320 tapi kudu boga sagala liveries tina Airlines nu sorangan salah sahiji pesawat ti kulawarga A320, tangtu liveries ieu kedah ti Airlines di group Star-Alliance. Kuring miharep batur bisa nyieun kieu datangna leres, abdi bakal jadi bener pleased na ngahatur nuhun.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Hobbo2004

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.142 detik
Basa