Basa

Topik-ikon speeds download dahsyat

Tambih deui
3 bulan 1 week ago #819 by sylvantino

Kami dina 6 bulan jumbo langganan tapi abdi Kami ngan bieu bisa narik speed download 1300KB / detik kana situs ieu euweuh urusan naon download éta, ieu téh hiji-hijina situs abdi keur ngabogaan masalah. bisa batur ngungkaban speeds ieu mangga?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
3 bulan 1 week ago #821 by rikoooo

Hello Sylvantino,

Kuring geus nempatkeun langkung rubakpita pikeun server kami dinten, mangga cobian deui ayeuna.

Ku cara dina Senén I gaduh pasini di data-puseur éta server kami anu hosted, abdi bakal ménta rubakpita malah leuwih ti kitu dina waktu puncak kami masih bisa ngalayanan speed tinggi.

hatur nuhun

Erik


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
3 bulan 1 week ago #822 by Gh0stRider203

Kuring ngeposkeun salaku pamaké, teu moderator a, tapi kuring geus pernah ngalaman masalah jeung speeds download tina Rikoooo.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
3 bulan 1 week ago #823 by StonewallUSMC

indit pikeun osprey, éta ukur nyeepkeun jam 26 sarta dibuka nepi hiji file kosong, indit kadua kalina 12hrs 45 menit ka file kosong, teras angkat sarta tuh nu ngan hiji nu digarap lajeng aya catetan ku panyipta dina install ngeunaan admin nu install, netelakeun, biasana lamun ngarujuk kana manatory a install guna ngagunakeun produk thry na menu jeung privledges atanapi thry a klik tur ngajalankeun, bingung ieu, éta boga nganggur teu jeung file, Anjeun kedah ngajalankeun nu MS simulator hiber dina modeu administrator sareng klik katuhu lajeng produk bakal muka. Mun dipigawe disebutkeun eta bakal ngabalukarkeun sababaraha ngadat na atanapi freeze layar. Atuh panalungtikan, naha ieu kantos hiji garis paréntah ngagunakeun admin dina urutan ngagunakeun program. Tina rébuan ons tambihan dina jalan pesawat ieu teh ngan hiji nu réngsé nepi ngadalikeun cfg abdi. file Nyai indit di na nempo sababaraha listings. Theres ogé bahaya di konfigurasi ieu sareng upami aya hiji glitch eta bisa uing program jandéla. Upami Sadérék undeuran jieun cadangan cfg file anjeun méméh install. Lokasi file nyaeta sakumaha% APPDATA sapertos% Microsoft / FSX. nu diundeur AIROLANE teh IVE pisan pangalusna ditempo dina sapuluh taun ieu modél AND tipe, FLYABILITY sampurna, Butuh waktu saeutik meunang dipaké utamana ngusahakeun ngageser OR toggle nanaon dina luhur CONSOLE.Which ngan kajadian janten perlu ngamimitian jeung ngapung, tapi itll sakabeh dianggo kaluar. Yoy wont jadi disapointed sakali anjeun nyadar yén sagala geus maneh mun geus klik admin ka ngajalankeun sakumaha administrator, sarta aling. Lian ti eta jeung ngusahakeun sagala cara sejen bakal waktos tangguh nungkulan Utamana lamun geus waited 24 WIB pikeun undeuran kosong. Masih situs pangalusna jeung pangalusna nambahkeun ons bar nanaon.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 3 6 days ago #824 by 200k

gud

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.099 detik
Basa