Basa

Topik-ikon 737 klasik multi masalah pak

Tambih deui
bulan 6 6 days ago - bulan 6 6 days ago #826 by deckerb

Cinta pak ieu, utamana sora realistis, kabina cahaya ditingkatkeun sareng nu sanesna.
Sigana aya hiji masalah ku eta dumadakan pitching nepi ka ampir posisi jongko di nanjak teh. Ogé dorong on takeoff roll nyaeta painfully slow pikeun ngagancangkeun, kalayan atawa tanpa otomatis dorong. Boga waktu susah meunang malah 140 dina takeoff roll. Ditilik ku sababaraha komentar dina kaca download, Kaula mah nu ngan hiji jeung masalah ieu.
Sagala info dina fix atanapi workaround bakal diapresiasi.

édit panungtungan: bulan 6 6 hrs ago ku deckerb. Alesan: Lasut kecap

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 3 days ago #827 by xHobbit420x

Google jeung ngundeur 164 liveries pakét pikeun standar 737.
masalah direngsekeun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 3 days ago #828 by deckerb

Hatur nuhun tapi teu bener. The standar 737 teu boga perbaikan hébat nu pak ieu manten.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 days ago #829 by bencas

geus diusahakeun pikeun ngeset tab motong ieu pakakas derajat 1.7-1.8 anu sakuduna ngalereskeun pitch up sudut dadakan.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
3 bulan 1 week ago - 3 bulan 1 week ago #939 by DRCW

Ieu kadua kalina Kuring geus maca ngeunaan masalah ieu, éta bakal sigana yen naon anu teu hiji masalah keur 737-800 mangrupa masalah kalayan generasi heubeul model ieu. Bener Gampang ngalereskeun ... Pindah ka CFG berkas keur pesawat, jeung ngagulung ka handap ka [Engine] bagian katingal keur jalur Static_Thrust = Ngarobah rating dorong nepi 4000 Conto Lamun berbunyi Static_Thrust = 22980 Tambahkeun 4000 pon of dorong jadi eta maos Static_Thrust = 26980 lajeng simpen. Jigana anjeun bakal manggihan gawéna ogé.

édit panungtungan: bulan 3 1 week ago ku DRCW.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: isidel

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
3 bulan 1 week ago #948 by misshu

Dimana dina file teh CFG? Kuring nyobian pikeun manggihan deui jeung saya moal bisa sigana nomeran eta

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
3 bulan 1 week ago - 3 bulan 1 week ago #949 by DRCW

Hello, Oke klik ikon jandéla anjeun atanapi mimitian di sisi kénca handap layar anjeun, buka komputer, pilih drive C / program x86, Microsoft, anu kudu aya file a FSX, mukakeunana na aya daptar panjang ... pilih SimObjects, Teras pilih Airplanes .... Di handap ieu mana pesawat anjeun FSX disimpen ... neangan pesawat nu Anjeun keur pilari dina list..open file jeung dina daptar nu mangrupa cfg pesawat Ieu teh file CFG. lamun butuh sagala beuki mantuan hayu atuh kitu. Eta bakal alus uninga naon versi jandéla anjeun boga. Kusabab geus pernah dibuka file cfg saméméh klik katuhu dina eta tur pilih kabuka kalayan "Notepad [/ warna]"

Di handap ieu conto tina bagian anjeun bakal pilari:

Kuring dibetot ieu ti CRJ-700

[TurbineEngineData]
fuel_flow_gain = 0.002 // Gain on aliran suluh
inlet_area = 19.6 // kaki Square, engine nacelle aréa inlet
rated_N2_rpm = 29920 // rpm, tahapan compressor kadua dipeunteun nilai
static_thrust = 28000
afterburner_available = 0 // Afterburner sadia?
reverser_available = 1 // dorong reverser sadia?
ThrustSpecificFuelConsumption = 0.385 // dorong konsumsi bahan bakar husus (jet)
AfterBurnThrustSpecificFuelConsumption = 0 // TSFC kalawan afterburn / reheat aktipitas

édit panungtungan: bulan 3 1 week ago ku DRCW.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
3 bulan 1 week ago #964 by superskullmaster

Kuring boga pakét pamutahiran kinerja nu teu eta kabeh pikeun anjeun. Pas kuring manggihan cara pikeun unggah deui kuring bakal.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.129 detik
Basa