Basa

Topik-ikon Masalah pondok Dadang Belfast FSX & P3D

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #837 by Dariussssss

Dina pondok, anu AP teu pinuh berpungsi. Luhurna, judul jeung speed ditahan anu OK, tapi urang teu di handap jalur GPS pisan. Sagalana sejenna sigana rupa, pesawat nice.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #838 by Gh0stRider203

anjeun nyimpen deui dina mode GPS? Hihi Idk naon kenop anjeun ngagaduhan setelan pikeun anu bisi aya euweuh switch tapi on milik, éta Ctrl Shift N


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #839 by Dariussssss

Hei Gh0st, naon nepi?

Tuh sagalana katuhu. Dina AP eta diri, nyaeta saklar, jadi, boro tiasa gampang ti éta.

Cheers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #840 by Gh0stRider203

ogé, teras api montir Anjeun hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #841 by Dariussssss

Haha .... pisan lucu.

Lol..yeah, éta jelema bodo ieu sigana tinggi lamun anjeunna tinkering sabudeureun AP ....

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 days ago #938 by DRCW

Pariksa koropakna CFG dina bagian autopilot, lamun teu bisa manggihan masalah di dinya, coba putting di boh sejen pesawat urang CFG autopilot, sarta atawa tambahkeun hiji Nav / GPS switch tina pesawat sejen saperti 2D a pop up jeung tambahkeun ka anjeun folder panel

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.288 detik
Basa