Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon salam

Tambih deui
2 bulan 1 week ago #850 by goffers

Hiya. Kuring geus simming saprak sabudeureun 1997.

Kuring geus dijieun loba addons tetempoan pikeun FS9 na FSX, ditambah sababaraha repaints.
Sababaraha anggota bisa apal kuring 'di-hiber hiburan' utiliti pikeun FS9.

Kuring ngagabung Rikoooo sabab tata perenah web anu jadi jelas - ogé pikeun nengetan dibikeun ka ngarevitalisasi saméméhna-dileupaskeun pesawat freeware.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
2 bulan 1 week ago #853 by Dariussssss

Hello sarta ngabagéakeun mun Rikoooo.

Hatur nuhun pikeun kecap nice, sarta bener hade ka gaduh anjeun dina dewan. Abdi émut utiliti anu, kuring kungsi yén dina FS9 kuring, moal goréng.

Ngarasa Luncat ngajajah na lamun butuh pitulung naon baé, di dieu teh tempat nanya.

Cheers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 3 days ago #862 by goffers

Dariussssss wrote: Halo sarta ngabagéakeun mun Rikoooo.

Hatur nuhun pikeun kecap nice, sarta bener hade ka gaduh anjeun dina dewan. Abdi émut utiliti anu, kuring kungsi yén dina FS9 kuring, moal goréng.

Ngarasa Luncat ngajajah na lamun butuh pitulung naon baé, di dieu teh tempat nanya.

Cheers


Hatur nuhun pisan.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.242 detik
Basa