Basa

Topik-ikon masalah mesin (#3, atawa # 's 3 & 4)

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #851 by PAYSON

Baraya, geus lila saprak kuring geus di dieu. Kuring boga sababaraha masalah. Kahiji, abdi robah komputer. Sanggeus éta, ditambahan planes favorit keur ngundeur kalawan kulit kabeh bodas. Taya textures, teu interior (kabina atawa lamun heunteu}. Teu bisa ngapung tanpa instrumentation. Kadua, abdi teu tiasa sigana meunang mesin di multi setelan pikeun jalan. Abdi tiasa make sagala mesin tunggal atawa ganda flawlessly, tapi nyimpen hiji 3rd atanapi 3rd sarta 4th, ukur dua karya. nyaan kawas ngalayang ka dash 7 dehaveland, tapi mung mesin kénca ngajalankeun up. Aranjeunna ngajalankeun di dianggurkeun tapi éta kabéh.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #852 by Dariussssss

Halo .

Urang kudu info leuwih. Mana pesawat nu FSX Vérsi jsb ... Dupi pesawat sual kudu éta manual, naha anjeun nuturkeun eta jeung saterusna ... Éta hijina cara pikeun mantuan.

Cheers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #855 by PAYSON

Sigana salaku sanajan anjeun leungit respon kuring baheula. I do dinya kabeh ku buku jeung / atawa "baca-abdi urang". Sajauh mana wae pesawat husus, Teu sangka ceuk kuring, pesawat naon kalayan leuwih ti mesin 2. Abdi tiasa nyetél éta X-56 kontrol hiber throttle salah jalan, lajeng sejen. Unggal robah saukur pangaruh sakabéh mesin kénca atawa sakabéh mesin katuhu tetep di dianggurkeun sedengkeun batur throttle up. Kuring maké édisi sfx uap. Kuring ngahubungi anjeun alatan kuring kungsi masalah geus lila pisan jeung anjeun dibantuan kuring dina hiji éta. Kuring hapunten nyokot up waktos Anjeun dina kaayaan ieu, ngan panginten batur bisa geus miboga masalah sarupa jeung kapok eta. Sia aya aing eta di FAQ anjeun boh.
Apologies Abdi sareng Wasalam, PAYSON

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 3 minggu ka tukang #869 by PAYSON

Kuring gé coba nguap. Hatur nuhun.
PAYSON

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 3 minggu ka tukang #870 by PAYSON

Whooooa !!! Kuring kapanggih cara nu bener pikeun ngeset pangaluyuan pikeun ngagunakeun mesin 1 thru 6. Ieu jadi basajan. Hatur nuhun pitulung teh :-(

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 3 minggu ka tukang #872 by Gh0stRider203

dibagikeun bisi batur gaduh masalah ieu?


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 3 minggu ka tukang #873 by PAYSON

Abdi peryogi info leuwih. Mana pesawat nu FSX Vérsi jsb ... Dupi pesawat sual kudu éta manual, anjeun nuturkeun eta jeung saterusna ... Éta hijina jalan ka help.OS, sistem kontrol hiber, jsb

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 3 minggu ka tukang #874 by PAYSON

Sabenerna, sakabeh inpo anu henteu diperlukeun. Sasaha ngagunakeun hiji X-55 atanapi hiji X-56 Saitek Advanced sistem kontrol hiber sarta ngalaman nu kawates 1 & 2 kamampuhan engine, Kuring geus kapanggih naon Jigana geus cageur. Abdi geus dipasang ieu saméméhna, tapi waktu nu diperlukeun sababaraha waktu ka ngulang fix ieu 20 kali ngabuktikeun ka kuring gawéna. Éta hasil. Kantun buka "setélan", buka throttle nyetél. Candak kaluar sadaya setelan, Lamun setelan throttle sagemblengna musna, jeung throttle sorangan dina posisi dianggurkeun (pastikeun ninggalkeun pin konci dina posisi aslina), mindahkeun throttle nu sagala cara pikeun muka lega, deui dianggurkeun, balik mun muka lega, teras deui dianggurkeun, calibrate saperti biasa, nutup kaluar setelan, buka pesawat engine 4 favorit anjeun sarta masihan hiji try. Mudahan gawéna pikeun anjeun sakumaha ez sakumaha eta tuh keur kuring.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 3 minggu ka tukang #875 by PAYSON

Oh, aya nu grup perangna di WWII kapal muncul tur ngiles kaluar basisir Australia (YBBN).

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.136 detik
Basa