Basa
Wilujeung sumping, tatamu
ngaran nu maké: password: Émut abdi
  • Page:
  • 1

TOPIK:

FSX hawa taun 2 7 months ago #854

Kanggo sababaraha alesan, fitur cuaca hirup na mah FSX mangrupikeun salah. Henteu ngan ukur salah, tapi teu caket kana realistis, atanapi anu leres pikeun sababaraha bandara. Ayeuna, kalolobaan bandara di Éropa anu nyanghareupan telat akibat badai salju.

Pikeun conto, EHAM Amsterdam..in nyata, hawa hawa nyaéta:

Angin 16 kt ti kalér
Suhu 1 ° C
Kelembaban 93%
Tekanan 972 hPa
Visibilitas: 4000 m
Méga ngambung dina 400 ft
Overcast at 700 ft
(cahaya) séréal salju

In FSX, jalan béda. Langit jelas, benten angin sareng langkung panas .... naon sih? Naha aya cara ngurilingan éta?

hatur nuhun
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: luc57

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

FSX hawa taun 2 4 months ago #941

  • DRCW
  • DRCW urang Avatar
  • offline
  • senior Anggota
  • senior Anggota
  • Posts: 62
  • Hatur nuhun narima: 17
Mesin Cuaca kanggo versi kotakna tina FSX henteu acan dirojong ku JESPEN anu masihan anjeun cuaca hirup. Kuring bakal nganggap yén éta kénéh kanggo uap Edition Dovetail upami gaduh kontrak sareng aranjeunna. Palayananna henteu gratis kanggo Dovetail. Ngan sapertos ayeuna FSW henteu acan gaduh mesin cuaca aktip atanapi pamekar pihak katilu anjeun tiasa mésér ti hiji. Hiji-hijina jalan pikeun kéngingkeun cuaca dunya nyata pikeun FSX Édisi anu digedékeun, nyaéta mésér sapertos sapertos Langit Sky 2016

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Édisi terakhir: ku DRCW.

FSX hawa taun 2 4 months ago #1013

Kuring mendakan program cuaca gratis - éta leutik sareng nyuntik cuaca hirup kanggo FSX - FSXWX.

www.plane-pics.de/fsxwx / home.htm

Anjeun teu kedah dipasang. Ngajalankeun FSXProgram WX sawaktos Anjeun nuju FSX.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: DRCW

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

FSX hawa taun 2 4 months ago #1014

situs teu bisa ngahontal ..... di tarjamah, link maot.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

FSX hawa taun 2 2 months ago #1063

Haturan Dariussssss. Teu yakin naon hartos anjeun. Link sigana nuju damel kanggo kuring ayeuna.
Panginten ieu, (dimana undeuran saleresna tiasa dipendakan)…. www.plane-pics.de/fsxwx / parentah-fsx.htm

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

FSX hawa taun 2 2 months ago #1064

Link anu dianggo pikeun kuring tapi kuring bakal nyarankeun www.fsrealwx.net/

Kuring nganggo éta sareng masihan kaayaan cuaca nyata .. unggal waktos.

Anjeun tiasa nganggo versi gratis atanapi ningkatkeun ka pro.

ngaraosan
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: goffers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Page:
  • 1
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.233 detik