Basa

Topik-ikon tatanya FSX Cuaca

Tambih deui
10 bulan 1 week ago #854 by Dariussssss

Kanggo sababaraha alesan, fitur cuaca live on FSX abdi parah salah. Henteu ngan salah, tapi nowhere deukeut realistis, atawa malah bener keur sababaraha bandara. Ayeuna, lolobana bandara di Éropa anu nyanghareup Nepi alatan snowfall beurat.

Pikeun exmple, EHAM Amsterdam..in nyata, cuaca anu:

Angin 16 kt ti Kalér
Hawa 1 ° C
Kalembaban 93%
Tekanan 972 hPa
Pisibilitas: 4000 m
awan sumebar di 400 ft
Mendung dina 700 ft
(Lampu) séréal salju

Dina FSX, cara béda. Jelas langit, angin béda jeung warmer .... naon sih? Aya jalan wae sabudeureun eta?

hatur nuhun

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: luc57

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 5 days ago - bulan 8 5 days ago #941 by DRCW

Mesin Cuaca keur Vérsi boxed of FSX henteu dirojong ku JESPEN anu masihan anjeun cuaca hirup. Abdi nganggap eta masih teu keur Edition uap anu disadiakeun Dovetail gaduh kontrak sareng maranehna. jasa nu teu haratis pikeun Dovetail. Kawas ayeuna FSW teu acan gaduh hiji mesin cuaca aktif atawa pamekar pihak katilu anjeun tiasa mésér hiji tina. Hiji-hijina jalan pikeun meunang cuaca dunya nyata pikeun FSX édisi boxed, nyaeta mésér hiji kawas Active Langit 2016

édit panungtungan: bulan 8 5 hrs ago ku DRCW.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #1013 by goffers

Kuring kapanggih program cuaca bébas - éta leutik tur injects cuaca hirup mun FSX - FSXWX.

www.plane-pics.de/fsxwx/home.htm

Anjeun teu kedah install. Ngajalankeun program FSXWX nalika anjeun dina FSX.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: DRCW

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #1014 by Dariussssss

situs teu bisa ngahontal ..... di tarjamah, link maot.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang #1063 by goffers

Hai Dariussssss. Teu yakin naon hartosna. Link muncul bisa gawe atuh ayeuna.
Meureun ieu, (mana ngundeur sabenerna bisa kapanggih) .... www.plane-pics.de/fsxwx/instructions-fsx.htm

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang #1064 by Welsheagle

link anu lumaku pikeun kuring tapi bakal nyarankeun www.fsrealwx.net/

Kuring make eta na eta mere Anjeun kondisi cuaca nyata .. sadaya waktu.

Anjeun bisa make versi bébas atawa ningkatkeun ka pro.

ngaraosan

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: goffers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.153 detik
Basa