Basa

Topik-ikon Embraer 120 Mega Pak - pesawat ngiles

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #863 by goffers

Kuring manggihan pesawat OGE-120 disappears tina daptar Pilihan FSX Pesawat lamun nambahan / ngahapus repaint a.

Sanggeus mariksa nu atra, (misalna leungit folder tékstur, lepat pesawat cfg édit, jsb), I kapanggih sababaraha éditan minor diperlukeun ka cfg disadiakeun.

Di handap ieu mangrupakeun éditan kuring dijieun:

// tambah leungit ui_createdby = "Erick Cantu / Eagle Rotorcraft simulasi"
// tina [fltsim.0] ka [fltsim.20]
//
// tambah leungit ui_typerole = "Kembar Engine TurboProp"
// tina [fltsim.0] ka [fltsim.20]
//
// ditambahkeun koma inverveted mun ui_variation = éntri aya
// tina [fltsim.0] ka [fltsim.20]
//
// ditambahkeun leungit ui_typerole = éntri jeung koma inverted
// tina [fltsim.0] ka [fltsim.20]
//
// ditambahkeun koma inverveted ka ui_typerole = éntri
// tina [fltsim.0] ka [fltsim.20]
//
// ditambahkeun koma inverveted mun ui_manufacturer = éntri aya
// tina [fltsim.0] ka [fltsim.20]
//
// ditambahkeun koma inverveted mun ui_type = éntri EMB120 aya
// tina [fltsim.0] ka [fltsim.20]
//
// ditambahkeun koma inverveted kana pedaran = éntri aya
// tina [fltsim.0] ka [fltsim.20]
//

Abdi janten senang mun unggah abdi diédit 'aircraft.cfg' lamun admin méré idin maranéhna, (Kuring teu hayang mun ngalanggar hak cipta saha urang).

Goff

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 6 days ago #864 by rikoooo

Halo,

Hatur nuhun pikeun pos anjeun,

Bisa Anjeun ngirim Aircraft.cfg anjeun kuring bisa nyieun apdet sanajan ieu éditan minor ulah nambahkeun atawa nyabut repaints pisibilitas.

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: lotstr

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 5 days ago #866 by goffers

Abdi diédit pesawat cfg napel

kantétan:

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.228 detik
Basa