Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon tatanya Salam! Ti Fort Worth, Texas

Tambih deui
bulan 9 3 minggu ka tukang #867 by sdatcher

Kuring éta bungah pikeun manggihan ieu forum. Kuring geus ngalayang FSX pikeun taun sarta ngan dibeuli P3D v4. Kuring nyobian ngundeur sababaraha file jadi Kuring geus diaktipkeun rekening Jumbo. Kuring ngabogaan tantangan meunang ngundeur pikeun ngamimitian. Ngundeur jandela mucunghul lajeng mana jauh tanpa ngalakonan nanaon. Kuring ngajalankeun Windows 10 kalayan sagala apdet panganyarna.

Usulan bakal greatly ngaapresiasi. Hampura kanggo patarosan dimimitian.

Cheers!
Sean

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.102 detik
Basa