Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon Salam! Ti Fort Worth, Texas

Tambih deui
1 bulan 4 minggu ka tukang #867 by sdatcher

I was excited to find this forum. I'm been flying FSX for years and just purchased P3D v4. I'm trying to download a few files so I've activated a Jumbo account. I'm having challenges getting the download to start. The download window appears and then goes away without doing anything. I'm running Windows 10 with all the latest updates.

Any suggestions would be greatly appreciated. Sorry for the beginning questions.

Cheers!
Sean

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.093 detik
Basa