Basa

Topik-ikon Posky Boeing 777-200 bodas, teu liveries, teu nanaon

Tambih deui
6 bulan 1 week ago #884 by jangor

Baraya, Kuring geus diundeur dina Posky B777-200 ti Rikooo diundeur dinya bareng jeung épék gauge cageur alat. Kuring dipasang éta duanana jeung Abdi gaduh opat planes linggih di folder pesawat abdi. Najan kitu, nalika kuring muka maranehna, aranjeunna geus bodas, teu liveries, teu featres, teu rinci, teu kabina, nanaon. Ngan cangkang bodas.

Kuring geus diundeur jeung dipasang sababaraha séjén B777 ti Rikooo ti jaba freeware sejen, tapi sok sarua. Kuring ampir bisa disebutkeun FSX mah hexed ngalawan B777. Sami, ku jalan, kajadian ka De Haviland dash 8-400. Kuring keur ogé ngirim hiji screenshot tina pesawat bodas.

Kumaha kuring ngajawab ieu mangka meunang dina saraf abdi.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 2 minggu ka tukang #910 by Parky-Joe

peta teu bisa ditampilkeun, anjeun teu dieusian lokasi hiji acan.
Balik kana setélan lajeng ngaropea lajeng untick kotak 'Sawangan DirectX 10' na liveries anjeun sadayana kudu aya. Kungsi ngaluarkeun sarua ieu sorangan sarta ngan ilahar kaluar kumaha carana ngabéréskeun eta ngaliwatan minggu trial and error. Mudahan gawéna pikeun anjeun.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.086 detik
Basa