Basa

Topik-ikon Naha euweuh 777 pikeun P3D V4?

Tambih deui
1 bulan 4 days ago #894 by Josh13215

Halo,
Till date I'm unable to find a working 777 add-on for P3D V4. Either it will be 'no preview available' or doesn't support P3D V4. Is anyone having a working 777 add-on for V4?

Thanks in advance Guys

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 bulan 4 days ago #896 by Gh0stRider203

This has been covered a few times before. a LOT of aircraft won't work with P3D V4 as they're not designed to, yet. here's a couple threads I found...

www.prepar3d.com/forum/viewtopic.php?t=124878

www.sim-outhouse.com/sohforums/showthrea...ility-in-Prepar3D-V4


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 bulan 4 days ago #899 by Josh13215

Thank you Rider :)

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.102 detik
Basa