Basa

Topik-ikon Naha euweuh 777 pikeun P3D V4?

Tambih deui
bulan 5 3 days ago #894 by Josh13215

Halo,
Saacan tanggal Abdi bisa manggihan hiji kerja 777 nambahkeun-on pikeun P3D V4. Boh eta bakal 'euweuh sawangan sadia' atawa teu ngarojong P3D V4. Ieu saha gaduh kerja 777 nambahkeun-on pikeun V4?

Hatur nuhun sateuacanna Atuh

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 days ago #896 by Gh0stRider203

Ieu geus katutup sababaraha kali saméméh. loba pesawat iyeu moal jalan mun kalawan P3D V4 sakumaha aranjeunna nuju teu dirancang, acan. dieu mangrupa sababaraha threads I kapanggih ...

www.prepar3d.com/forum/viewtopic.php?t=124878

www.sim-outhouse.com/sohforums/showthrea...ility-in-Prepar3D-V4


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 days ago #899 by Josh13215

Hatur nuhun Rider :)

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.140 detik
Basa