Basa

Topik-ikon Saha museurkeun ngalayang dina server kuring maké JoinFS na kavling AI ???

Tambih deui
bulan 4 3 days ago #900 by fltbuff71

Tempo ramatloka fsxflywithmanyai.weebly.com pikeun detil

Bakal nyetél hiber group di mangsa nu bakal datang lamun kapentingan cukup.

kontak abdi alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.

Kuring make Rikooo undeuran pikeun 737 na 747 bungkus livery

teu bisa ngapung AI di multiplayer on uap, tapi JoinFS nyaeta hébat anjeun bisa ngapung uap, Box, atawa naon baé séjén Sim hiber di hiber gratis.

Kuring moal ngagunakeun TeamSpeak na eta Sigana mah maranéhna ngecas pikeun server nu ayeuna ....

Mun resep, ngan hayu atuh nyaho

Tempo pics napel kuring messing kalawan Nu Ngarencana hiber Ai. server .my, sarta JoinFS

kantétan:

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 3 1 day ago #996 by fltbuff71

Apdet ............

Kuring keur nambahkeun DISCORD

jeung

pilari wae minat gabung atuh di server ieu grup flilght Maret 2018, kalawan loba planes AI, diri, sarta maké DISCORD ???????

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 4 minggu ka tukang #1003 by fltbuff71

AYEUNA INPROGRESS

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 3 minggu ka tukang #1007 by fltbuff71

sing senang-senang

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 1.865 detik
Basa