Basa

Topik-ikon tatanya Saha museurkeun ngalayang kalawan kavling AI on server kuring ???

Tambih deui
bulan 9 4 minggu ka tukang #901 by fltbuff71

Tempo ramatloka fsxflywithmanyai.weebly.com pikeun detil

Bakal nyetél hiber group di mangsa nu bakal datang lamun kapentingan cukup.

kontak abdi alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.

Kuring make Rikooo undeuran pikeun 737 na 747 bungkus livery

teu bisa ngapung AI di multiplayer on uap, tapi JoinFS nyaeta hébat anjeun bisa ngapung uap, Box, atawa naon baé séjén Sim hiber di hiber gratis.

Kuring moal ngagunakeun TeamSpeak na eta Sigana mah maranéhna ngecas pikeun server nu ayeuna ....

Mun resep, ngan hayu atuh nyaho

Tempo pics napel kuring messing kalawan Nu Ngarencana hiber Ai. server .my, sarta JoinFS

kantétan:

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.096 detik
Basa