Basa

Topik-ikon FSX gagasan addon

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #920 by NitroUK

Hai barudak,

Kuring ieu wondering lamun saha terang tina hiji addon anu bakal masihan kuring éfék obor kana pointer mouse abdi supados iraha waktuna wengi sarta pesawat abdi Tiis tur Dark i ningali saklar i kedah ngaktipkeun pikeun meunangkeun pesawat dimimitian / terang nepi ...

Aya nanaon jiga kieu geuwat? bisa eta dijieun ku batur? id happily mayar addon nu.

Pangalusna wishes Glenn - G-VODC


"Blue langit ... Aman Flying"

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
7 bulan 1 week ago - 7 bulan 1 week ago #930 by DRCW

Hei, abdi moal bakal nyarankeun ieu kusabab sakumaha eta sits, anu pointer mouse bakal ku sorangan sambel kaluar FPS, nambahkeun fitur saperti bakal ngalakukeun leuwih ngaruksak eta jalan. Pangalusna alungan nyaeta ngagunakeun lampu caah panel salila prep hiber. Pastikeun Anjeun ngaktipkeun anjeun APU (Aux Power Unit) pikeun pesawat nu jadi dilengkepan.

édit panungtungan: bulan 7 1 week ago ku DRCW.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.132 detik
Basa