Basa

Topik-ikon penting Empresas brasileiras, por ni'mat!

Tambih deui
bulan 10 3 days ago #921 by moisinho

Eu gostaria muito de ter um pacote de aeronaves da Tam (LATAM) para Fsx, um dos melhores pacotes que existe é o pamungkas Pek 777-200ER, eu gostaria muito de ter tumanya textura da Tam para esta aeronave (B777-200ER). A qualidade dos addons aqui São incríveis, continuem trazendo isso para Nomer! Obrigado.


Kuring ogé boga paket pesawat ti Tam (LATAM) kana Fsx, salah sahiji paket pangalusna anu nyampak dina pamungkas Pek 777-200ER, abdi rék a tékstur Tam pikeun pesawat ieu (B777-200ER). Kualitas sahiji tambihan-ons dieu téh luar biasa, tetep bringing ka kami! Hatur nuhun.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: rikoooo

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 2 days ago #922 by Dariussssss

Anu mimiti, ngabagéakeun kana Rikoooo. Ieu bener nice ngadangu yen anjeun resep nu pak kapal udara. Hanjakal, urang teu nyieun tambihan-ons ieu. Nu hartina kami bisa nambahan atawa ngaganti hal eta. Mun aya sababaraha kasalahan, urang tiasa ngalereskeun aranjeunna, tapi éta ngeunaan eta.

Kadua ... kuring kudu ngingetkeun Anjeun, ieu Forum Inggris, sangkan ulah posting dina basa séjén.

Sakali deui, wilujeng sumping tur boga waktu nu sae di dieu.

Wasalam

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.159 detik
Basa