Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon tatanya malem Sadaya

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #924 by mickod88

Malem sasama Simmers !!

Geus mangrupa anggota dina Rikoooo kiwari keur leuwih 6 bulan, tungtungna ngagaduhan babak ka ngawanohkeun sorangan sakumaha abdi teu jauh sakumaha teuing ayeuna jadi bisa meunang sababaraha waktos P3D alus dina sabuk abdi deui!

Ngaran abdi Mick, sarta abdi ti Lossiemouth di Skotlandia, ayeuna porsi salaku hiji Avionics teknisi jeung RAF. Pilari maju ka diajar leuwih ngeunaan P3D ti paling dialam mudahan lajeng lulus dina kanyaho ka newbies lianna di mangsa nu bakal datang.

Cheers!

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago - bulan 8 6 days ago #925 by rikoooo

Hello Mick,

Wilujeng sumping di forum, hatur nuhun pikeun ngawanohkeun diri.

Kuring miharep anjeun bakal ngarasakeun forum ieu, sakabeh forum mangrupa anyar jeung butuh sababaraha kagiatan jadi punten ulah ragu posting didieu jeung mawa pangaweruh berharga anjeun ka batur.

Bagja hiber,


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
édit panungtungan: bulan 8 6 hrs ago ku rikoooo.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 6 days ago #926 by Gh0stRider203

Aye, abdi kadua yén! Ngabagéakeun, sarta hatur nuhun pikeun layanan anjeun! :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.125 detik
Basa