Basa

Topik-ikon Senang jeung pesawat freeware

Tambih deui
7 bulan 1 week ago - bulan 7 6 days ago #931 by DRCW

Teu sangka eta bisa jadi nice pikeun mantuan simmers anyar meunang leuwih senang kaluar tina FSX. Sateuacan anjeun baca di hal anu penting pikeun dicatet yén prosedur handap kanggo FSX boxed Emas Edition ngan (Teu Kukus). Pesawat Default di FSX anu fungsional tapi bisa meunangkeun boring saeutik sanggeus bari jeung anjeun jadi leuwih addicted mun simulasi hiber anjeun ngawitan hoyong langkung kaluar tina eta. Dina hambalan lila ku pituduh hambalan I bakal coba pikeun mantuan Anjeun diajar kumaha carana ngaropea hiji pesawat kalayan sagala bells na whistles. Pangalusna sadaya éta bébas !!

Hayu urang mimitian ku model populér di Default Boeing 737-800. The textures henteu kabeh anu impressive. Simkuring hoyong hiji pesawat nu bisa Anjeun undeur ku garis hadé, ngagambarkeun kurva na textures.

1) Download nu Boeing 737-8K2 KLM Anyar Livery PH-BXL ngaran payil (Posky_B738X-VC_KLM_NC_PH-BXL) Fitur 32 bit textures na pisan deukeut kualitas payware sarta jangjang anu dipigawé pikeun kasampurnaan. The guys di proyék langit muka anu hébat! Download di simivation.com jet sipil ngaleupaskeun tanggal Jan, 30,2015. Sakali deui ieu diundeur, nimba file ka desktop Anjeun
Ku kituna naon nu leungit?
Taya pintonan jangjang
Taya view korsi katuhu dina VC
Taya sora bel di sabuk Seat / No saklar roko
Dimodelkeun saklar gawé tapi euweuh sora klik di VC
Taya jandela panumpang (mun simulate hiji posisi korsi on pesawat)
Sora aya alusna ... moal kitu panas. Hiji hal kuring teu resep ngeunaan paling FSX sarta katilu freeware pesawat pihak anu sora luar nu teu pikaresepeun jeung Ceuli na hayu urang nyanghareupan eta, sabaraha penerbangan nyata tos geus di mana anjeun meunang hiji pesawat ngiringan dina luar? Anjeun teu ngadéngé mesin jeung sora angin ti korsi jandela Anjeun luar pesawat anjeun? Maksad abdi éta cool mun boga sora di luar sarta pintonan tapi urang anu simulating ngalayang ti posisi jero pesawat sakumaha boh pilot atawa panumpang.
Modél ieu flex jangjang jeung nu hébat tapi rada aya gunana tanpa hiji tempoan jangjang interior.
Urang baris ngalereskeun hiji masalah dina pesawat ieu patali jeung audiophile panutup terus ngajalankeun lila sanggeus posisi nu geus disetel.
Aya deui tapi hoyong mimitian ku barang kasebut sarta lamun pos ieu meunang respon alus, abdi moal nyieun bagian 2 kalawan leuwih fitur sarta nangtukeun kana pesawat ieu.
2) Download pesawat Boeing 717-200 di rikooo.com Urang bakal make eta dina bagian 2.
pesawat ieu ngandung loba bells na whistles. Lamun Anjeun ngundeur éta ti ramatloka didadarkeun di luhur eta otomatis bakal masang software pikeun anjeun. Oke urang boga 2 undeuran utama sangkan ngidinan ngamimitian!
Pastikeun anjeun Notepad disetel dina desktop Anjeun
File anjeun bakal kedah ti FSX Default B737-800
Buka menu mimiti anjeun dina jandéla tur pilih Dokumén / Pilih klik folder anyar / Katuhu sarta ngaranan config.files folder B737 teras sered ka desktop Anjeun
Ayeuna buka FSX folder anjeun dimana kantos eta perenahna Conto: Komputer / C: file / Program (x86) / Microsoft kaulinan / hiber simulator X
Ngagulung ka handap daptar klik dina SimObjects teras klik pikeun muka folder airplanes file. Ngagulung ka handap kana folder B737_800 na mukakeunana.
Ngagulung ka handap kana folder CFG pesawat na mukakeunana. Urang bakal salin di bagian handap:
Category = airplane/[CameraDefinition.0]/[CameraDefinition.1]/[CameraDefinition.001]/[flaps.0]/[flaps.1]/[flaps.2]
Anjeun oge bisa ngundeur éta ku panyorot handap lajeng salin aranjeunna kana Notepad kosong dina desktop Anjeun lajeng mindahkeun aranjeunna ka config.files B737 folder nu dijieun dina desktop Anjeun:

Kategori = kapal terbang

[CameraDefinition.0]
Judul = "Katuhu Sisi Jandela"
Guid = {54F54B8A-3EC2-2D4E-8D10-B8F9D0F16ACC}
Pedaran = Témbongkeun tina jangjang katuhu ti kabin panumpang
Asal = Center
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = PALSU
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = PALSU
Lagu = Euweuh
ShowAxis = PALSU
AllowZoom = BENER
InitialZoom = 0.8
ShowWeather = Sumuhun
InitialXyz = 3.2, 1.8, -5
InitialPbh = 5, 0, 100
XyzAdjust = BENER
Kategori = Pesawat
MomentumEffect = BENER
ClipMode = Copélna

[CameraDefinition.1]
Judul = "Kénca Sisi Jandela"
Guid = {0ae3f864-da10-4e5a-977c-b9bba47d6f7a}
Pedaran = Témbongkeun tina jangjang kénca ti kabin panumpang
Asal = Center
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = PALSU
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = PALSU
Lagu = Euweuh
ShowAxis = PALSU
AllowZoom = BENER
InitialZoom = 0.8
ShowWeather = Sumuhun
InitialXyz = -3.2, 1.8, -5
InitialPbh = 5, 0, 260
XyzAdjust = BENER
Kategori = Pesawat
MomentumEffect = BENER
ClipMode = Copélna


[CameraDefinition.001]
Judul = "Seat Katuhu"
Guid = {8ff6c134-098d-409f-baec-caba3f683f98}
Asal = Virtual kabina
MomentumEffect = Sumuhun
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = Palsu
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = Palsu
Lagu = Euweuh
ShowAxis = Sumuhun
AllowZoom = BENER
InitialZoom = .6
SmoothZoomTime = 2.0
ZoomPanScalar = 1.0
ShowWeather = Sumuhun
XyzAdjust = BENER
ShowLensFlare = PALSU
Kategori = kabina
PitchPanRate = 20
HeadingPanRate = 60
InitialXyz = 0.94, 0.0, 0.0
InitialPbh = 2, 0, 0


[Flaps.0] // labuh Tepi Flaps
tipe = 1 // 1 - buntut, 2 - lead
bentang-outboard = 0.8 // 0.0 .. 1.0
dilegaan-waktos = 20 // detik
flaps-position.0 = 0 // derajat
flaps-position.1 = 1 // derajat
flaps-position.2 = 2 // derajat
flaps-position.3 = 5 // derajat
flaps-position.4 = 10 // derajat
flaps-position.5 = 15 // derajat
flaps-position.6 = 25 // derajat
flaps-position.7 = 30 // derajat
flaps-position.8 = 40 // derajat
ngaruksak-speed = 250 // KIAS
blowout-speed = 300 // KIAS
lift_scalar = 1.0
drag_scalar = 1.0
pitch_scalar = 1.0
system_type = 1 // hidrolik

[Flaps.1] // Inboard Flaps Anjog Tepi
tipe = 2 // 1 - buntut, 2 - lead
bentang-outboard = 0.8 // 0.0 .. 1.0
dilegaan-waktos = 2 // detik
flaps-position.0 = 0 //
flaps-position.1 = 1.0 //
ngaruksak-speed = 250 // KIAS
blowout-speed = 300 // KIAS
lift_scalar = 1.0
drag_scalar = 1.0
pitch_scalar = 1.0
system_type = 1 // hidrolik


[Flaps.2] // Outboard Tepi Kardi Anjog
tipe = 2 // 1 - buntut, 2 - lead
bentang-outboard = 0.8 // 0.0 .. 1.0
dilegaan-waktos = 3 // detik
flaps-position.0 = 0 //
flaps-position.1 = 0.5 //
flaps-position.4 = 1.0 //
ngaruksak-speed = 250 // KIAS
blowout-speed = 300 // KIAS
lift_scalar = 1.0
drag_scalar = 1.0
pitch_scalar = 1.0
system_type = 1 // hidrolik

Kalawan file ieu Anjeun bisa nyieun hiji kénca jeung katuhu view jangjang / A korsi katuhu view VC kabina / Fix kasalahan Audiophile jeung flaps. Tetep folder ieu dina desktop Anjeun jadi Anjeun bisa make eta kalawan pesawat lianna di mangsa nu bakal datang.
Ayeuna kami kudu nempatkeun file config ieu kana Boeing 737-8K2 KLM Anyar Livery PH-BXL ngaran payil (Posky_B738X-VC_KLM_NC_PH-BXL) diundeur jeung sasari mun desktop nu.
1) Buka folder Boeing 737-8K2 KLM
2) Gulung ka handap kana folder Aircraft.CFG na mukakeunana
3) Gulung ka handap bagian handap lajeng nyalin jeung bagian némpelkeun [CameraDefinition.0] / [CameraDefinition.1] / [CameraDefinition.001] ngan luhureun [pitot_static] pastikeun tetep spasi antara tiap bagian
4) Klik file na simpen
Kiwari éta panutup audiophile fix

1) Gulung ka handap pikeun handapeun map 737-8K2 KLM cfg na mupus sadaya bagian panutup 3

2) Salin jeung bagian némpelkeun I disadiakeun di luhur [Flaps.0] / [flaps.1] / [flaps.2] pastikeun Anjeun boga spasi antara bagian

3)Klik file na simpen

4) Tutup file CFG



file custom Sora (Catetan instruksi ieu dimaksudkeun pikeun pamakéan pribadi Anjeun ngan teu usaha nyandak kiridit keur bangsa LAIN dianggo)

Kami bisa nyalin koropak sora pribadi kuring kana medium ieu kitu kuring moal ngajelaskeun kumaha anjeun bisa nyieun sorangan:

1) Anjeun tiasa manggihan payil custom sora pikeun FSX Conto: jenis "simivation fsxsounds" di search engine anjeun sarta balik ka katuhu jeung polder sora kaca 1. Aya Kaca koropak sora custom pikeun ngundeur kumplit jeung Sora CFG. (The folder CFG instructs FSX kumaha jeung dimana panawaran tiap file sora dina folder nu kitu bisa ngadangu flaps keur lowered atanapi mesin dimimitian jsb ...) Anjeun tiasa nyieun hiji folder custom sora ngaliwatan dokumén anjeun sarta ngaran eta " sora custom kuring"Ke ngaliwatan payil sora Anjeun undeur ngaliwatan simivation.com jeung nyokot kaluar sora anjeun resep pangalusna, teras nyimpen éta dina folder custom Anjeun

2) The folder kuring dipilih salaku folder sora basa mah Realistis Boeing 757 Rolls-Royce RB211-535E4 Sora Pek keur FS2004 na FSX. ku Adam Murphy dipasang dina 2010. file nyaeta 102Mb badag tur bodo miboga sababaraha engine buzz-ragaji bener gede hurung nu disampel ogé. Kuring make eta payil sora dina pesawat 737-800.

3) Download file ieu lajeng buka eta nepi teras ngadangukeun sampel béda jeung catetan nu ngaran koropakna unggal sampel. Kuring diteundeun loba sikian hurung jeung dipaké file Sound.config diangkat jadi base pikeun ngarobah sora éksternal ka internal

4) Download sakabéh file nu Anjeun pikaresep (catetan nu mimiti kudu ngundeur tur nimba eta desktop Anjeun saencan Anjeun bisa muka sarta ngadangukeun sampel ngandung dina) I dipilih sahenteuna 10 file misah ti 737s mun 777s jeung saterusna.

5) Sakali deui jieun folder tina jandéla Anjeun ngamimitian menu / Dokumén / New folder / Nami polder Adat Sora sarta teras sered ka desktop Anjeun. Dengekeun sakabéh file sora Anjeun undeur manggihan maranéhanana sampel anjeun resep paling sarta nyalin aranjeunna di Adat Sora. proses ieu butuh sababaraha waktu tapi aya sih henteu buru jeung hasil ahir tina ieu nyieun pesawat ngimpi anjeun hurung nyata ka anjeun! Coba mun meunang leuwih ti hiji kabin disada anjeun resep atanapi APU sora / badarat gear / engine jsb ... Anjeun kudu bisa datang nepi ka 50 sora béda éta mangga anjeun.

Nyieun polder sora pikeun 737-8K2 KLM Catetan, di luar sora biasana dingaranan dimimitian ku "x"

1) Ieu tebih gampang ngagunakeun folder sora anu miboga file config (CFG) geus dijieun ti pikeun ngarumuskeun hiji diri. Kuring milih file Adam Murphy pikeun nu pisan alesan. Ieu mangrupakeun file badag nu boga lolobana basa katutupan. Kuring diteundeun loba sora sarta dirobah leuwih kuring resep hadé ti polder sejenna I diundeur.

2) Ayeuna nu geus nyieun Adat Sora folder sarta dimuat deui jeung pangalusna hurung Anjeun bisa manggihan, nya éta waktu jeung salin file pamadegan kana folder nu tos Anjeun pilih janten file basis anjeun (bisi kuring realistis Boeing 757 Rolls- Royce RB211-535E4 Sora Pek keur FS2004 na FSX. ku Adam Murphy dipasang di 2010.)

3) Buka up folder basa anjeun sarta nempatkeun eta di sisi katuhu layar / Buka nepi anjeun Adat Sora folder sarta nempatkeun eta di sisi kénca jadi anjeun bisa nempo duanana file samping ku samping

4) Samemeh Anjeun tiasa salin file disada rék ngarobah Anjeun kudu ngaganti ngaran ka cocog polder base ngaran berkas disebutkeun Anjeun bakal kudu nyieun hiji config (CFG) berkas diri. Ti file basis geus ngandung A CFG, conto di handap ieu mangrupa sagala kudu maneh mun:



Base file NAME custom anjeun hurung NAME



757_Cabin INT_Cabin



Anjeun kudu klik katuhu sarta ngaganti ngaran INT_Cabin disada maneh dipilih sarta ngaganti ngaran eta lajeng 757_Cabin nyalin teras lebetkeun folder basa Anjeun. (Catetan yen file ieu hal sénsitip kitu anjeun kudu ngaganti ngaran aranjeunna persis sakumaha aranjeunna ditulis dina folder basa) Anjeun kedah lajeng jadi dipenta pikeun Salin tur ngaganti folder éta. Pilih Sumuhun. Kiwari éta file CFG bakal baca sampel sora anyar anjeun ditempatkeun dina eta.

5) Malikan proses ieu dugi aran anjeun boga sagala sora nempatkeun di nu rék.

Ayeuna nya éta waktu pikeun nguji sora custom Anjeun



1) nyadangkeun folder sora aslina dina 737-8K2 KLM ku renaming eta 737 sound.backup anjeun sarta sered ka desktop Anjeun atawa nempatkeun eta dina dokumén anjeun folder cara boh.

2) Pupus folder sora dina 737-8K2 KLM

3) salin sora folder file basis anjeun geus ngaropéa kana folder 737-8K2 KLM sarta ngaganti ngaran eta "sora"



Oke, Sajauh kami geus nempatkeun dina duanana kénca sarta pintonan jangjang katuhu / ditambahkeun tempoan korsi katuhu dina VC / Maneuh isu kasalahan audiophile jeung flaps / dijieun folder custom sora pikeun pesawat Anjeun.

Méméh kuring nyieun bagian 2 "bells na whistles tur nangtukeun séjén" tina paréntah ieu Abdi hoyong ningali carana réspon balik pikeun hiji ieu. Panungtungan hayu urang nempatkeun pesawat anyar anjeun kana FSX tur ngajalankeun eta!

Buka FSX / SIMOBJECTS / nu salinan paste di 737-8K2 KLM berkas kana Airplanes folder éta dinya!

édit panungtungan: bulan 7 6 hrs ago ku DRCW.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.172 detik
Basa