Basa

Topik-ikon Senang jeung bagian pesawat freeware (2)

Tambih deui
3 bulan 1 week ago #944 by DRCW

Ogé di dieu téh bagian 2. Sateuacan anjeun baca di pastikeun geus maca bagian 1 (Fun kalayan pesawat freeware) FSX wungkul! (Teu Kukus)

Dina bagéan kahiji urang diundeur di KLM 737 ti Posky sarta ditambahkeun pintonan jangjang 2 / Maneuh kasalahan audiophile jeung flaps / dijieun tempoan korsi katuhu dina

VC, sarta némbongkeun Anjeun kumaha nyieun folder sora custom sorangan kalawan cfg aya. Kuring oge kungsi Anjeun ngundeur pesawat 717-200 ti Rikooo.com.

Dina bagian 2 urang tambahkeun 2 pintonan jangjang beuki pilari deui ti kabina arah mesin. Kuring bakal ngajelaskeun kumaha anjeun bisa ngarobah posisi kaméra pikeun

rasa anjeun sorangan. Ieu bakal mangpaat sangkan anjeun teu kudu mindahkeun posisi kaméra(Kontrol asupkeun / kontrol backspace / control + shift + asupkeun / control + shift

+ Backspace jsb ...)
unggal waktos Anjeun muka pesawat. Kahiji maka kami bakal méré Anjeun payil pikeun ieu posisi kaméra anyar handap:

[CameraDefinition.2]
Judul = "Engine / Kénca"
Guid = {96883AAD-621B-4C45-8A58-DEF7B7FCB051}
Pedaran = Engine view tina jandela panumpang di sisi kénca.
Asal = Center
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = PALSU
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = PALSU
Lagu = Euweuh
ShowAxis = PALSU
AllowZoom = BENER
InitialZoom = .90
ShowWeather = Sumuhun
InitialXyz = -2.25, 1.5, 15 // -3.25, 1.5, 15
InitialPbh = 8.0, 0.000, 205 // 10.0, 0.000, 215
XyzAdjust = BENER
Kategori = Pesawat
MomentumEffect = BENER
ClipMode = Copélna

[CameraDefinition.3]
Judul = "Engine / Katuhu"
Guid = {5c1df274-034b-4e7f-953a-9d5e26f1646c}
Pedaran = Engine view tina jandela panumpang di sisi katuhu.
Asal = Center
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = PALSU
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = PALSU
Lagu = Euweuh
ShowAxis = PALSU
AllowZoom = BENER
InitialZoom = .90
ShowWeather = Sumuhun
InitialXyz = 2.25, 1.5, 15 // 3.25, 1.5, 15
InitialPbh = 8.0, 0.000, 155 // 10.0, 0.000, 145
XyzAdjust = BENER
Kategori = Pesawat
MomentumEffect = BENER
ClipMode = Copélna

Salin ti bagian luhur handap [CameraDefinition.1] dina KLM 737 file pesawat cfg. Inget ninggalkeun rohangan antara file sections.Click

tur nyimpen. (Tempo bagian 1 lamun henteu pasti dimana manggihan cfg.folder pesawat anjeun) Jadi kumaha anjeun bisa ngarobah lokasi kaméra permanén deui rasa anjeun?

Catetan garis (InitialXyz = 2.25, 1.5, 15 // 3.25, 1.5, 15) jeung (InitialPbh = 8.0, 0.000, 155 // 10.0, 0.000, 145) Di dieu aya ngarecahna nu:

InitialXyz xyz nangtukeun lokasi kaméra di hubungan asal, dina méter.
x = jarak kenca atawa ka katuhu. + Nya katuhu sarta - anu ditinggalkeun.
y = distamce luhur jeung ka handap. + Nya nepi na _ téh ka handap.
z = jarak maju deui. + Nya gancang sareng - ieu tukang InitialXyz = 20.0, 0.0, -2.0
xyz

InitialPbh xyz Kamera pitch, bank jeung orientasi pos offset ti standar di derajat.
p = pitch. + Nya ka handap sarta - anu nepi.
b = bank. + Bank ka kénca jeung - bank ka katuhu.
h = judul. + Nya katuhu sarta - anu ditinggalkeun. Catetan: 180 = -180, 90 = -270. InitialPbh = 0, 0, 180


Inpo ieu disadiakeun dina: www.fstipsandaddons.com/tutorials...meras.html anjeun tiasa buka situs ieu rinci nu langkung lengkep ihwal

pamahaman setélan kaméra di FSX.

Swaping Panels
Urang ayeuna bakal nyandak Boeing 717-200 nu Anjeun undeur ti Rikooo.com, mupus folder panel KLM sarta ngaganti kalayan salinan tina folder panel 717.

Buka conto 717 folder pesawat (Mimiti / Komputer / C: file / Program (x86) / Microsoft Kaulinan / hiber simulator X / Simobjects / Airplanes / B717-200
Buka berkas B717-200 lajeng salin polder panel pikeun desktop Anjeun.

Ayeuna balik ka bagian airplanes deui na maluruh folder KLM 737 na mukakeunana.
Katuhu klik dina folder panels sarta ngaganti ngaran eta KLM panel.backup.
Salinan paste di KLM panel.backup folder nu diganti kana Dokumén anjeun, lajeng klik katuhu jeung ngahapus folder nu KLM panel.backup dina KLM

folder utama.
Ayeuna salin kana folder panel anjeun disimpen dina desktop Anjeun (717-200) kana folder utama KLM 737.

Kalawan swap panel kieu anjeun bakal boga sagala bells na whistles nu ngarasakeun jeung 717. Ieu ngawengku saklar na panels FSDFX. Anjeun bakal perhatikeun

switchs boga sora klik di VC. Jadi didieu aya fitur pesawat ayeuna:


Modél Posky KLM hébat sareng textures HD
wipers gawe
Pilot jeung co-pilot jandéla muka
4 Jandela pintonan ditambahkeun
1 view korsi Katuhu ditambahkeun
Flaps audiophile dilereskeun
Custom file sora anjeun dijieun
Ningkat panel 2D swaped kaluar tina aslina kalawan kavling bells na whitles
FSDFX Panel
Callouts speed
Ngaklik saklar dina 3D kabina sababaraha di 2D
Aktipkeun avionics ku switch dina panel saklar. Teu kedah ngamimitian mesin keur giliran avionics on sahingga maneh mun nyata pre-hiber nyetél incuding

Pindang / setélan Napigasi / Autopilot jsb ...

Kuring baris nyieun bagian 3 nangtukeun final geura-giru. Upami Anjeun gaduh patarosan ngeunaan prosedur ninggalkeun reply atawa ngan ngawartosan naon pikir. Ieu dirancang

ngabagéakeun simmers anyar pikeun FSX tur hobi urang alus pisan. Bagian 3 final baris ngalereskeun sababaraha saklar na némbongkeun Anjeun cara ngarobah jalan pesawat ngoperasikeun

anu bakal kaasup netepkeun specs tinggi pikeun pesawat (tanpa bade overboard) ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngajalankeun hiber pinuh ku tank pinuh suluh tanpa tipping nu

skala. Gede pikeun jalma anu teu hayang ngalakukeun hiji kebat math ngeset penerbangan.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.105 detik
Basa