Basa

Topik-ikon Senang jeung bagian pesawat freeware (3)

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #945 by DRCW

Senang jeung pesawat freeware (bagian 3)

Di dieu nyaeta yen pos panungtungan pikeun subyek ieu (Sakali deui punten maca bagian 1 na 2)

Ku kituna kami geus dijadikeun KLM 737 langkung kawas pesawat payware tapi aya kénéh sababaraha hal anu bisa urang pigawé. Lamun diteruskeun bagian 1 &

2, mangka anjeun tuh ngundeur 717-200 ti ramatloka Rikooo.com. Kalawan ieu install, anjeun otomatis ditambahkeun hiji pop- FDSFX

up nu ngidinan Anjeun pikeun boga awak dina dewan via saklar on panel. Tangtu lamun anjeun maké FS-panumpang

mangka bisa sigana kaleuleuwihan kitu meureun kali nalika rék ngapung tanpa FSP.

Hayu urang nyebutkeun salawasna make FSP tur tingal teu kudu nganggo FDSFX pop-up, Anjeun salawasna tiasa ngedit tur ngarobah audio pikeun tiap

switch individu kana payil musik atawa format sejen MP3. Sakali dina 717-200 ieu dipasang, otomatis install ditempatkeun utama

audiophile dina folder sora utama FSX urang. Sakali anjeun buka folder sora utama Anjeun bakal ningali file ditandaan "FDSFX". Di dieu

dimana payil mp3 audio disimpen:

01_Gate Ambience
02_Airport Ambience
03_Boarding Muzak
04_Boarding Muzak
05_Boarding Muzak
06_Turbulance ON_Ann
07_Turbulance OFF
08_Gate Departure_Ann
09_Pushback_Capt raka
10_Safety Message_Ann
11_Safety Video_Generic
12_Take-Off_Capt raka
13_Climb_Ann
14_Cruise_Capt raka
15_Meal Service_Lis
16_Movie_Lis
17_Begin Descent_Capt raka
18_On Approach_Ann
19_On Final_Capt raka
20_Taxi Pikeun Gate_Ann
21_Gate Arrival_Capt raka

Gunana ngomong lamun geus dipaké panel ieu kualitas audio teu nu hébat. Anjeun tiasa ngabersihan up payil standar kalawan MixPad

Multitrack Rekaman Software bébas na sadia on garis dina: www.nch.com.au/mixpad/
Klik dina "ngundeur Vérsi bébas dieu" bagian.
Candak ka file hayang beresih nepi Conto: (18_On Approach_Ann) lajeng nyalin & lebetkeun Mixpad. Klik dina épék

Ikon tur nganggo ékualiser (Visual) bari maén audiophile nu. Saluyukeun setelan dimana anjeun meunang sora pangalusna teras klik

ditagihkeun. Coba boosting sarta motong freq. pikeun meunangkeun sound.If alus maneh manggihan yén rumble engine anu overbearing try motong freq

antara 100 na 250hz. Lamun Highs anu menyimpang try motong nu freq sabudeureun 5 mun 7 kHz lajeng naekeun nepi ka freqs tengah. Mun nu

volume teuing low bisa naekeun eta ku ngaklik dina ngagedékeun Ikon jeung ningkatkeun polumeu nepi ka 400%. Sakali klik réngsé

on Imah lajeng ngekspor ka folder undeuran anjeun dina jandéla. Kaluar kaluar tina MixPad. Anjeun bakal ditaros upami anjeun hoyong simpen "

pilih euweuh "
Buka folder download anjeun sarta bakal aya berkas ngaranna "Project Default" Ieu berkas anjeun diédit. Sered ka anjeun

desktop lajeng ngaganti ngaran eta (18_On Approach_Ann). Anjeun ayeuna bisa salin baé kana folder sora FDSFX sarta lamun

ditanya pilih Salin na Gentos. Ayeuna geus diganti miskin file kualitas audio aslina kalawan ningkat anyar Anjeun

Vérsi!

Anjeun tiasa ngaganti sakabéh file nu didaptarkeun di luhur kalayan sagala MP3 hayang. Nyanggakeun nyebutkeun rék ngaganti (01_Gate Ambience) sareng

file musik di perpustakaan MP3 Anjeun. Anjeun saukur bakal nyered salinan anu file musik pikeun desktop Anjeun tur ngaganti ngaran eta (01_Gate

Ambience) lajeng nyalin & lebetkeun kana folder FDFSX sora utama jeung pilih salinan na ngaganti lamun ditanya.

Catetan: The MixPad download ngawengku program file converter bébas disebut NCH Suite. Kalawan program ieu bisa ngarobah

MP3 urang kana Wave sora sahingga mungkin edit sarta ngarobah naon baé file sora
.

Oke ayeuna urang tambahkeun hiji pushback jeung panel speed taksi ka KLM 737. program ieu téh freeware dipikawanoh salaku

Groundhandling5 . Buka ramatloka ieu: flyawaysimulation.com/downloads/f...ing-gauges-

pushback-taxispeed-control-jsb /


Sakali diundeur sateuacan Anjeun nimba eta jieun file di folder dokumén anjeun sarta ngaranan eta "Groundhandling5" teras sered ka

desktop Anjeun. Sari sagala payil ti ngundeur Anjeun kana Groundhandling5 folder nu dijieun.
Ayeuna buka FSX utama Anjeun

folder lajeng Tiron & Témpél "Groundhandling5" kana folder sora FSX utama Anjeun. Anjeun ngan kudu ngalakukeun ieu sakali.

Ayeuna buka file KLM 737 ti folder ka FSX simobjects / Airplanes. Tangtukeun lokasi planes folder panel lajeng salin nu
RCB_Groundhandling5 Kabinet File kana KLM 737 urang Polder Panel (Di handap ieu mangrupakeun gauges pikeun Groundhandling5)

Salin ti RCB_Groundhandling5_Sound.dll ka KLM 737 urang Polder Panel (file ieu ngabejaan FSX ngagunakeun sora
ti folder sora utama)


Panungtungan buka file README tur anjeun bakal manggihan bagian handap:

[Jandela**]
size_mm = 204,65
ditingali = 0
window_size = 0.20,0.09
window_pos = 0.0,0.05
background_color = 16,16,16
gauge00 = RCB_Groundhandling5! PushbackDisplay, 2,2,74,61
gauge01 = RCB_Groundhandling5! PushbackStates, 0,0
gauge02 = RCB_Groundhandling5! Taxispeed, 79,2,64,61
// gauge03 = RCB_Groundhandling! UseToebrakePedals, 0,0
gauge04 = RCB_Groundhandling5! rem, 146,2,56,61
gauge05=RCB_Groundhandling5_Sound!dsd_xml_sound3, 0,0,0,0, ./Sound/Groundhandling5/Sound.i

Buka berkas KLM Panel.cfg sarta bagian luhur kedah kasampak kawas kieu:

[Jandela judul]
window00 = utama Panel
window01 = saklar
Window02 = GPS
Window03 = throttle Panel
Window04 = Panel overhead
Window05 = panel FlightDeck SFX
Window06 = Door Control
Window07 = motong Panel
Window08 = PFD
Window09 = MFD
Window10 = EICAS
Window11 = Mini Panel
Window12 = Speed ​​nangtung
Window13 = GPWS / IAS / AS / suluh
Window14 = Jam
Window15 = gauge Angin
Window16 = Nyadangkeun HSI
Window17 = Nyadangkeun Altimeter
Window18 = Nyadangkeun dangong
window19 = Flaps ageung
Window20 = GPWS
Window21 = Radio tumpukan

Katuhu handapeun tipe Window21 = Radio tumpukan di Window22 = Groundhandling5

Ayeuna ngagulung ka handap saacan anjeun manggihan:

[Window21]
size_mm = 159,441
posisi = 8
ditingali = 0
BACKGROUND_COLOR = 16,16,16
ident = RADIO_STACK_PANEL

gauge00 = 737-400! Comm 1, 0, 0,159, 68
gauge01 = 737-400! Comm 2, 0, 68,159, 68
gauge02 = 737-400! Nav 1, 0, 135,159, 68
gauge03 = 737-400! Nav 2, 0, 203,159, 68
gauge04 = 737-400! transponder, 0, 271,159, 68
gauge05 = 737-400! ADF, 0, 340,159, 68
gauge06 = 737-400! Audio, 0, 409,159, 32

Katuhu handapeun bagian ieu téh mana anjeun bakal salin:

[Jandela**]


Ngarobah ** mun 22 kitu eta maos [Window22] [/ b]
size_mm = 204,65
ditingali = 0
window_size = 0.20,0.09
window_pos = 0.0,0.05
background_color = 16,16,16
gauge00 = RCB_Groundhandling5! PushbackDisplay, 2,2,74,61
gauge01 = RCB_Groundhandling5! PushbackStates, 0,0
gauge02 = RCB_Groundhandling5! Taxispeed, 79,2,64,61
//gauge03 = RCB_Groundhandling! UseToebrakePedals, 0,0
Ngahapus // di begining tina garis kieu !!!
gauge04 = RCB_Groundhandling5! rem, 146,2,56,61
gauge05=RCB_Groundhandling5_Sound!dsd_xml_sound3, 0,0,0,0, ./Sound/Groundhandling5/Sound.i

Pikeun nguji éta: Mimitian FSX na sakali anjeun dimuat up dina KLM 737, mencet tombol alt Anjeun (Menu bar kedah muncul di luhur

Layar) pilih Tempoan / Tambo Minangkabau Panel / teras klik dina Groundhandling5. Pastikeun gawéna lajeng nutup FSX.

Panungtungan saklar ngaropéa:

Jeung parobahanana urang dijieun jadi jauh anjeun geus noticed euweuh sora mun anjeun milih nyepetkeun Seatbelt & Teu Udud

saklar.

Ieu fix rada gampang jeung kuring ditinggalkeun deui pikeun panungtungan sabab kuring hayang anjeun ngartos isu audiophile munggaran. Ayeuna nu urang katutupan

aréa nu ngidinan ngalereskeun eta. Mimiti anjeun gaduh pesawat di kempelan standar FSX nu gawe seatbelt tur euweuh saklar roko

kalayan nada bel sangkan bakal perlu muka salah sahiji polder pesawat ieu. Sakali deui dina folder utama FSX / simobjects /

airplanes. Néangan folder Airbus_A321 na mukakeunana.
Buka folder sora na nomeran file ditandaan "sora" lajeng mukakeunana.
Ngagulung ka handap sarta nyalin & paste bagian ieu Notepad anjeun:

[NO_SMOKING_ALERT]
Ngaran koropak = CabinAlert

[SEATBELTS_ALERT]
Ngaran koropak = CabinAlert

The bagian luhur cue FSX kana saklar individule aub.
Bagian handap (Ngaran koropak = CabinAlert) ngabejaan FSX narik dina audio tina folder sora FSX utama.

Ayeuna buka folder sora KLM sarta aya ogé bakal file a ditandaan "sora". Buka berkas sora jeung nyalin & paste ieu

bagian di pisan handap daptar. Salawasna nyimpen hiji spasi antara bagian.

Ayeuna kudu boga nada bel mun maké saklar ieu.

Kuring miharep anjeun diajar pisan di dieu. Sakali anjeun latihan trik ieu anjeun bakal dibere titik hiji sawaktos Anjeun ngundeur freeware a

pesawat na sari ka desktop anjeun, eta bakal alam kadua pikeun ngalakukeun nangtukeun ieu saencan Anjeun install kana FSX. Anjeun bakal tiasa

mun ngabejaan nuhun up ngan ku pilari di file aircrafts cfg jeung panel folder teu nyabit folder sora. Urang katutupan masalah anu

dina bagian 1.

Dina tulisan ka hareup kuring bakal ngajarkeun maneh kumaha masang kabina 2D kana pesawat nu teu kaasup aranjeunna. Kumaha carana nambahkeun GPS / Autopilot /

Radio / sarta séjén pop-up jandéla dina pesawat nu teu boga aranjeunna, lajeng kumaha cara masang kabina maya nu bit

langkung tricky.

Alus Landings,
Darrin

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.118 detik
Basa