Basa
Wilujeung sumping, tatamu
ngaran nu maké: password: Émut abdi
  • Page:
  • 1

TOPIK:

Saran pikeun P3Dv4 otomatisinstaller taun 2 4 months ago #950

  • DRCW
  • DRCW urang Avatar topik Author
  • offline
  • senior Anggota
  • senior Anggota
  • Posts: 62
  • Hatur nuhun narima: 17
Hei kuring diunduh pesawat 2 pikeun P3Dv4 sareng kusabab alesan, installer hoyong muatkeun file kana (program x (86) anu tempatna pikeun pormat format 32. Masang-ulang dikunci dina File Program pikeun operasi bit 64. Hasilna teu aya pesawat anu kapanggih nalika nyobian milih pesawat na upami kuring nampi indikasi install na suksés. Kuring ningali kana folder pesawat Pesawat sareng teu aya nanaon. Ieu sanés masalah kuring kusabab kuring ngan ukur sacara manual pasang pesawat ka desktop kuring, teras nyalin folder pesawat ka, pesawat kuring folder. Tapi panginten kuring badé terang anjeun, Hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Saran pikeun P3Dv4 otomatisinstaller taun 2 4 months ago #951

Halo,

May I have the name of one of those addons so I could run some test to reproduce the error and eventually correct it.

hatur nuhun
Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Saran pikeun P3Dv4 otomatisinstaller taun 2 4 months ago #953

  • DRCW
  • DRCW urang Avatar topik Author
  • offline
  • senior Anggota
  • senior Anggota
  • Posts: 62
  • Hatur nuhun narima: 17
Yakin ... The Ukay 50 jeung Douglas C47, Hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Saran pikeun P3Dv4 otomatisinstaller taun 2 4 months ago #954

Ok hatur nuhun,

Kuring geus ngan geus ngajalankeun sababaraha uji na kapanggih teu masalah, installer nu mana kana bit map 64 keur kuring.

Abdi bit Windows 10 64. ngagunakeun P3D v4. Tapi kuring ogé P3D v1 v2 v3, FSX jeung FSX Dipasang uap na X-Plane 9 ka 11.

Pamasanganna henteu tiasa kalepatan margi milarian anu jalan P3D v4 tina pendaptaran Windows aya P3D v4 nyiptakeun konci sorangan sareng jalur éta.

Naha anjeun tiasa ningali kana HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Lockheed Martin \Prepar3D v4 \ AppPath

jeung

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Lockheed Martin \Prepar3D v4 \ SetupPath

Ngawartosan naon jalur duanana konci (pamakéan regedit.exe tina Windows sorana mun accès pamadegan kenop pendaptaran)

hatur nuhun
Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Saran pikeun P3Dv4 otomatisinstaller taun 2 4 months ago #955

  • DRCW
  • DRCW urang Avatar topik Author
  • offline
  • senior Anggota
  • senior Anggota
  • Posts: 62
  • Hatur nuhun narima: 17
Yakin, Kuring keur ngagunakeun jandéla 7 SP1 ... Éta bisa jadi hiji masalah, abdi bakal ngungkaban deui
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: rikoooo

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Saran pikeun P3Dv4 otomatisinstaller taun 2 4 months ago #961

  • DRCW
  • DRCW urang Avatar topik Author
  • offline
  • senior Anggota
  • senior Anggota
  • Posts: 62
  • Hatur nuhun narima: 17
Oké, éta masalah dina windows 7 sareng éta mangrupikeun kasalahan pendaptaran. sanaos undeuran éta otomatis, windows 7 hoyong unduh ka Program satia kuno (x86). Kuring bakal mésér SSD drive pikeun ngajalankeun windows pas, kuring parantos mendakan éta FSX jeung P3D ngajalankeun leuwih hadé dina drive anu misah. Windows condong di jalan. Hatur nuhun tanggapan waktos anjeun! Bagja Landings

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Saran pikeun P3Dv4 otomatisinstaller taun 2 4 months ago #963

Ok hatur nuhun keur eupan balik anjeun

senang Lnadings
Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Page:
  • 1
Time nyieun kaca: 0.233 detik