Basa

Topik-ikon Saran pikeun P3Dv4 autoinstaller

Tambih deui
bulan 5 5 days ago #950 by DRCW

Hei abdi diundeur pesawat 2 pikeun P3Dv4 jeung sababaraha alesan, installer nu hayang muka file kana (program x (86) nu mangrupakeun lokasi pikeun 32 bit program formatna. Lockheed installs di Program Payil pikeun operasi 64 bit. Hasilna geus aya pesawat kapanggih nalika nyobian pikeun milih pesawat sanajan kuring narima indikasi nu install éta suksés. kuring kokotéténgan kana folder jeung sia aya Airplanes. Ieu teu masalah pikeun kuring salaku I ngan sacara manual install pesawat ka desktop kuring, teras nyalin kana folder pesawat ka, folder airplanes abdi. Tapi Teu sangka bakal ngantep anjeun terang, Hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 5 days ago #951 by rikoooo

Halo,

Dupi abdi gaduh nami salah sahiji jalma addons sangkan kuring bisa ngajalankeun sababaraha uji pikeun baranahan kasalahan jeung ahirna ngabenerkeun eta.

hatur nuhun


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 5 days ago #953 by DRCW

Yakin ... The Ukay 50 jeung Douglas C47, Hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 5 days ago #954 by rikoooo

Ok hatur nuhun,

Kuring geus ngan geus ngajalankeun sababaraha uji na kapanggih teu masalah, installer nu mana kana bit map 64 keur kuring.

Abdi dina Windows 10 64 bit. ngagunakeun P3D v4. Tapi kudu oge P3D v1 v2 v3, FSX na FSX uap dipasang na X-Tah 9 mun 11.

installer teu bisa nyieun kasalahan sabab Sigana keur jalur tina P3D v4 ti pendaptaran Windows éta P3D v4 dijieun konci sorangan kalawan jalur.

Bisa Anjeun ngungkaban HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \ AppPath

jeung

HKEY_LOCAL_MACHINE \ software \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \ SetupPath

Ngawartosan naon jalur duanana konci (pamakéan regedit.exe tina Windows sorana mun accès pamadegan kenop pendaptaran)

hatur nuhun


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 5 days ago #955 by DRCW

Yakin, Kuring keur ngagunakeun jandéla 7 SP1 ... Éta bisa jadi hiji masalah, abdi bakal ngungkaban deui

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: rikoooo

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 days ago #961 by DRCW

Oke, ieu masalah jeung jandéla 7 na ieu kasalahan pendaptaran. sanajan undeuran éta otomatis, jandéla 7 hayang undeur Program satia heubeul (x86). Kuring bakal meuli SSD drive ngajalankeun jandéla dina pas, Kuring geus manggihan yén FSX na P3D ngajalankeun leuwih hadé dina drive misah. Windows condong meunang di jalan. Hatur nuhun respon timely anjeun! senang Landings

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 days ago #963 by rikoooo

Ok hatur nuhun keur eupan balik anjeun

senang Lnadings


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.130 detik
Basa