Basa

Topik-ikon planes diundeur teu némbongkeun kulit luar ie Matin Marauder ukur nembongkeun inne

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #965 by robtho

Nalika kuring ngundeur pesawat tangtu ie Martin Marauder C47 Boeing Superfotress I ngan meunangkeun workins jero tina pesawat némbongkeun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
7 bulan 1 week ago - 7 bulan 1 week ago #966 by DRCW

Anjeun ngajalankeun DX9 atawa sawangan DX10? Anjeun ngajalankeun FSX uap atawa boxed? Mun boxed anjeun ngajalankeun nganggo atanapi tanpa akselerasi? Naon versi jandéla anjeun gaduh?

édit panungtungan: bulan 7 1 week ago ku DRCW.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #967 by robtho

Kuring keur ngajalankeun DX11 on jandéla 7 profésional kalayan ngan versi lempeng tina FSX. Kuring geus ngan pensiunan jeung Kuring keur lalaki deui hiber inti Sims sanggeus taun afew sangkan Kami bit Rusty. Tapi neangan situs web ieu hebat na lolobana undeuran sigana dianggo fine.Unfortunateley éta leuwih nu bener kawas dont yén

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
7 bulan 1 week ago - 7 bulan 1 week ago #968 by DRCW

Hello deui ... FSX dina menu pilihan Anjeun bisa dijalankeun dina boh DX9 atanapi DX10 Nilik / Nalika FSX dijieun, éta ngan méméh sékrési DX10 tapi ngalir dina DX9 sacara standar. Buka menu pilihan anjeun sarta pastikeun kotak sawangan DX10 teu dipariksa. pesawat Rikooo sadayana ngajalankeun DX9 sacara standar. Sababaraha nu DX10 cocog lamun maranehna eta bakal di katerangan. Aya design payware sadia pikeun ngabenerkeun sawangan DX10 tapi iwal mun mésér program anu, éta téh hadé pikeun ngajalankeun FSX on DX9. Pilihan sawangan DX10 teu fungsi neuleu, sarta eta pangaruh textures. Windows 7 nyaéta platform stabil pikeun FSX jeung nu kumaha atuh make pikeun simulasi hiber. Ayeuna anjeun nyarios anjeun ngajalankeun versi lempeng tina FSX. Mun kuring ngartos katuhu kieu eta hartina anjeun boga salah sahiji mimiti édisi kotak dileupaskeun, atawa versi DELUXE. Lamun éta hal anjeun bakal kedah muka SP1 na SP2, atawa Akselerasi kudu ditambahkeun. Tanpa éta, lolobana freeware anyar jeung payware kudu isu tékstur. Kuring boga FSX édisi emas nu asalna jeung disk akselerasi. Paling dipikaresep anjeun bakal manggihan eta iwal mun dipariksa kotak DX10 Nilik mun anjeun dimuat program, masalah éta FSX teu up to date jeung bungkus layanan nu diperlukeun. Hayu atuh nyaho ... Hatur nuhun

flyawaysimulation.com/downloads/files/19...or-x-service-pack-1/
flyawaysimulation.com/downloads/files/27...or-x-service-pack-2/

édit panungtungan: bulan 7 1 week ago ku DRCW.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #971 by robtho

Hebat !! Hatur nuhun pisan kanggo nasihat pisan jenis anjeun sarta hidayah. Diundeur SP 1 & SP2 anjeun ngusulkeun sigana dianggo rupa ayeuna. Hatur nuhun sakali deui.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #972 by DRCW

Éta naha kami di dieu, pikeun mantuan saling mikaresep hobi urang,
senang landings

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: robtho

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #974 by robtho

nuhun sakali deui

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.156 detik
Basa