Basa

Topik-ikon penting masalah badag

Tambih deui
bulan 9 3 days ago #969 by Dariussssss

Kalawan ngan sababaraha planes paywares.ALL standar di FSX abdi anu rusak. Aya henteu radio tur euweuh GPS .....

Ngan nembe reinstalled sakabeh hal ... aya no way Kaula bade ngalakukeun hal eta deui. Ku kituna, geus aya jalan wae mun ngalereskeun eta, sarta naon apan éta? Naon salah eta?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 days ago #970 by DRCW

Ulah maneh ngan cinta eta, abdi geus kungsi lakonan hal nu sarua dina loba kali. Hal kahiji anu uninstall ka software nu bisa jadi lakukeun eta. Hal salajengna nyaeta dihapus dina cfg FSX utama, lajeng ngabalikan FSX, éta bakal ngaganti cfg sareng salah seger, kawas ieu sawaktos Anjeun pertama diundeur FSX. Sakabéh software Anjeun undeur masih bakal aya .but anjeun bakal kudu approve nu gauges deui.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 days ago - bulan 9 3 days ago #984 by DRCW

Kuring kudu ditambahkeun anu salah sahiji program payware Anjeun ditambahkeun dipikaresep ngabalukarkeun polder Tanjungjaya dina FSX jadi dikorupsi. Ti pedaran anjeun, eta kamungkinan dina folder gauges. payware geus kumaha bae, disogok teh radiostack sarta GPS polder. Kuring miharep anjeun teu kudu ngamimitian leuwih deui, tapi lamun ngalakukeun I ngan nempatkeun di thread pikeun jalma anu ngalakukeun ieu dina bagian FSX. Kuring miharep éta ngabantuan

édit panungtungan: bulan 9 3 hrs ago ku DRCW.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 2 days ago #990 by Dariussssss

hal lucu nya, maranehna ngalakukeun karya. Nalika kuring muka sababaraha pesawat standar, aranjeunna duanana Isro.

Sanggeus kuring nyetél hiber teh, meunangkeun clearance ATC jrrd .... éta deui, duanana. Geulis damn aneh. Jigana nu PMDG 747 ieu ngabalukarkeun éta. Hayu urang dihapus kiwari jadi Jigana bakal rupa.

Hatur nuhun bantuan baé.

Cheers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.104 detik
Basa