Basa

Topik-ikon tatanya Nangtukeun jeung tips keur setélan cfg FSX

Tambih deui
bulan 9 3 days ago #973 by DRCW

Hello deui,
Pikeun simmers anyar Kuring geus nunda babarengan sababaraha nangtukeun yén bisa nyieun ngapung anjeun malah leuwih up to date (grafis wijaksana). Kahiji
bagian bakal masihan anjeun nangtukeun utama diperlukeun dina FSX. Upami Anjeun gaduh FSX uap Edition maneh moal kudu ngalakukeun bagian kahiji ieu.
(Nangtukeun ieu aya dimaksudkeun pikeun sistem kalawan quad core atawa hadé CPU urang sarta minimum 4 gigs RAM atawa hadé)
Dina basa sejen, sistem nu leuwih modern.

Bagian hiji: parobahan dipikawanoh & diperlukeun

Kahiji urang kudu ngaksés utama file config FSX ( Pastikeun Anjeun geus nyetel jandela pikeun némbongkeun file jeung polder disumputkeun )

Pilih Mimitian / Komputer / C: / Pamaké / ngaran anjeun atanapi nami komputer / Appdata / roaming / Microsoft / FSX

Sakali anjeun buka folder FSX nomeran posisi fsx.cfg berkas tur muka ka Anjeun Notepad. Sakuduna kasampak kawas kieu:

[Sora]
AmbientUIMusicVolume = -6.000000
SOUND_FADER1 = 0.490000
SOUND_FADER2 = 0.260000
SOUND_FADER3 = 0.260000
SOUND_FADER4 = 0.970000
AmbientUIMusic = FSX01
Sora = 1
SOUND_QUALITY = 2
SOUND_LOD = 0
UISound = 1
AmbientUI = 0
PrimaryDevice={DEF00000-9C6D-47ED-AAF1-4DDA8F2B5C03}
VoiceDevice={DEF00002-9C6D-47ED-AAF1-4DDA8F2B5C03}
[Témbongkeun]
ChangeTime = 4.000000
TransitionTime = 4.000000
ActiveWindowTitleTextColor = 255,255,255
ActiveWindowTitleBackGroundColor = 0,28,140,64
NonActiveWindowTitleTextColor = 255,255,255
NonActiveWindowTitleBackGroundColor = 24,33,87,64
InfoUpperRightTextColor = 255,0,0
InfoUpperRightBackGroundColor = 0,0,0,0
InfoLowerLeftTextColor = 255,255,255
InfoLowerLeftBackGroundColor = 255,0,0,128
InfoLowerRightTextColor = 255,255,255
InfoLowerRightBackGroundColor = 255,0,0,128
InfoBrakesEnable = Leres
InfoParkingBrakesEnable = Leres
InfoPauseEnable = Leres
InfoSlewEnable = Leres
InfoStallEnable = Leres
InfoOverspeedEnable = Leres
BLOOM_EFFECTS = 0
SKINNED_ANIMATIONS = 1
TEXTURE_BANDWIDTH_MULT = 40
UPPER_FRAMERATE_LIMIT = 30
WideViewAspect = Leres
ForceFullScreenVsync = 1
[Main]
Pamaké objék = pesawat, helikopter
SimObjectPaths.0 = SimObjects \ Airplanes
SimObjectPaths.1 = SimObjects \ Rotorcraft
SimObjectPaths.2 = SimObjects \ GroundVehicles
SimObjectPaths.3 = SimObjects \ parahu
SimObjectPaths.4 = SimObjects \ Sato
SimObjectPaths.5 = SimObjects \ Misc
Maksimal = 1
Lokasi = 421,0,1740,1036, \\. \ DISPLAY1
HideMenuNormal = 1
HideMenuFullscreen = 1
ProcSpeed ​​= 6328
PerfBucket = 7
FIBER_FRAME_TIME_FRACTION = 0.33
[Panels]
IMAGE_QUALITY = 1
DEFAULT_VIEW = 0
QUICKTIPS = 1
PANEL_OPACITY = 100
PANEL_MASKING = 1
PANEL_STRETCHING = 1
UNITS_OF_MEASURE = 0

[Cuaca]
WindshieldPrecipitationEffects = 1
MinGustTime = 10
MaxGustTime = 500
MinGustRampSpeed ​​= 1
MaxGustRampSpeed ​​= 200
MinVarTime = 5
MaxVarTime = 50
MinVarRampSpeed ​​= 10
MaxVarRampSpeed ​​= 75
TurbulenceScale = 1.000000
WeatherServerAddress = fs2k.zone.com
WeatherServerPort = 80
WeatherGraphDataInDialog = 0
AdjustForMagVarInDialog = 1
DynamicWeather = 2
DownloadWindsAloft = 0
DisableTurbulence = 0
CLOUD_DRAW_DISTANCE = 6
DETAILED_CLOUDS = 1
CLOUD_COVERAGE_DENSITY = 8
THERMAL_VISUALS = 0
[DISPLAY.Device.AMD Radeon R9 200 Series.0]
Modeu = 1920x1080x32
Anisotropic = 1
[Kadali]
Controls_Default = Standar
Controls_Current = Standar
KBDAIL = 64
KBDELEV = 64
KBDRUD = 64
[TextInfo.1]
Lintang = 1,1
Bujur = 1,2
Luhurna = 1,3
Pos = 1,4
AirSpeed ​​= 1,5
WindDirectionAndSpeed ​​= 1,6
[TextInfo.2]
FrameRate = 1,1
LockedFrameRate = 1,2
GForce = 1,3
FuelPercentage = 1,4
[TextInfo.3]
Lintang = 1,1
Bujur = 1,2
Luhurna = 1,3
Pos = 1,4
AirSpeed ​​= 1,5
WindDirectionAndSpeed ​​= 1,6
FrameRate = 2,1
LockedFrameRate = 2,2
GForce = 2,3
FuelPercentage = 2,4
[SlewTextInfo.1]
Lintang = 1,1
Bujur = 1,2
Luhurna = 1,3
Pos = 1,4
AirSpeed ​​= 1,5
[SlewTextInfo.2]
FrameRate = 1,1
LockedFrameRate = 1,2
[SlewTextInfo.3]
Lintang = 1,1
Bujur = 1,2
Luhurna = 1,3
Pos = 1,4
AirSpeed ​​= 1,5
FrameRate = 2,1
LockedFrameRate = 2,2
[DynamicHeadMovement]
LonAccelOnHeadLon = -0.020000
LonAccelOnHeadPitch = -0.010000
RollAccelOnHeadLat = 0.010000
YawAccelOnHeadLat = -0.100000
RollAccelOnHeadRoll = 0.100000
MaxHeadAngle = 5.000000
MaxHeadOffset = 0.300000
HeadMoveTimeConstant = 1.000000
[VirtualCopilot]
VirtualCopilotActive = 1
[Grafik]
SHADER_CACHE_PRIMED = 1693500672
TEXTURE_MAX_LOAD = 4096
NUM_LIGHTS = 8
AIRCRAFT_SHADOWS = 0
AIRCRAFT_REFLECTIONS = 1
COCKPIT_HIGH_LOD = 1
LANDING_LIGHTS = 1
AC_SELF_SHADOW = 0
EFFECTS_QUALITY = 1
GROUND_SHADOWS = 0
TEXTURE_QUALITY = 3
IMAGE_QUALITY = 0
See_Self = 1
Text_Scroll = 1
SHADER_CACHE_PRIMED_10 = 1693500672
D3D10 = 0
HIGHMEMFIX = 1
[BUFFERPOOLS]
Poolsize = 0
[USERINTERFACE]
PageID = 1
OpenATCOnCreate = 0
SHOW_MISSION_CAPTIONS = 0
PAUSE_ON_LOST_FOCUS = 0
PROMPT_ON_EXIT = 1
Situasi = C: \ Pamaké \ Darrin \ Dokumén \ hiber simulator X Payil \ 737
Map_Orientation = 2
ShowAllACPaintSchemes = 1
SelectAircraftManufacturer = Kabéh
SelectAircraftPublisher = Kabéh
SelectAircraftType = Kabéh
DisplayFuelAsWeight = 0
[ATC]
ShowATCText = 1
COMM_MSG_NONE_COLOR = FFFFFFFF
COMM_MSG_ATC_USER_COLOR = FFB6FFB6
COMM_MSG_USER_ATC_COLOR = FFFFD21B
COMM_MSG_ATC_AI_COLOR = FF00FF00
COMM_MSG_AI_ATC_COLOR = FFFF7840
AutoOpenAirTrafficWindow = 1
UsePilotVoice = 1
PilotVoice = 262144
[PointOfInterestSystem]
CycleSetting = 0
[Tetempoan]
LENSFLARE = ​​0
DAWN_DUSK_SMOOTHING = 1
IMAGE_COMPLEXITY = 5
[TrafficManager]
AirlineDensity = 25
GADensity = 0
FreewayDensity = 33
ShipsAndFerriesDensity = 0
LeisureBoatsDensity = 0
IFROnly = 0
AIRPORT_SCENERY_DENSITY = 0
[Rupa bumi]
LOD_RADIUS = 6.500000
MESH_COMPLEXITY = 30
MESH_RESOLUTION = 22
TEXTURE_RESOLUTION = 25
AUTOGEN_DENSITY = 0
DETAIL_TEXTURE = 0
WATER_EFFECTS = 4
[AContain]
ShowLabels = 1
ShowUserLabel = 0
ShowLabelManufacturer = 1
ShowLabelModel = 1
ShowLabelTailNumber = 0
ShowLabelDistance = 1
ShowLabelAltitude = 1
ShowLabelAirline = 0
ShowLabelAirlineAndFlightNumber = 0
ShowLabelFlightPlan = 0
ShowLabelContainerId = 0
ShowLabelAirspeed = 0
ShowLabelHeading = 0
LabelDelay = 1000
LabelColor = FFFF0000
[Internasional]
ASLAT = 2
ASLON = 1
Ngukur = 0
[Realisme]
PFactor = 0.000000
Torsi = 0.000000
GyroEffect = 0.000000
CrashTolerance = 1.000000
Umum = 0.000000
UnlimitedFuel = Palsu
TrueAirspeed = Leres
AutoCoord = Leres
RealMixture = Palsu
StressDamage = Leres
GEffect = Leres
ManualLights = Palsu
GyroDrift = Palsu
CrashWithDyn = Palsu
CrashDetection = Leres
AutoTrim = Palsu
AllowEngineDamage = Palsu
[SIM]
SYSCLOCK = 1
[NGAMIMITIAN]
Demo = 0
SHOW_OPENING_SCREEN = 1
STARTUP_DEMO =
LoadWindow = 1
[JobScheduler]
AffinityMask = 14
[Fasilitas]
nagara =
Kaayaan = Idaho
Kota = Kembar Niagara
GTL_BUTTON = 1365
[Misc]
Com_Rate = 7
[AccelerationPack]
ControlsFirstRun = 0
HomePageFirstRun = 0
[Dipercaya]
D: \ FSX \ GAUGES \ Cessna.DLL.ortccozanotwarobnaqerloiorbuznahzlzzwcnl = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ Cessna172.DLL.naewwuikittlereqluuonlneoouooozhwobobcrz = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ Cessna182s.DLL.okttluckozcebonulharaezuuzqelekriuqoktqn = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ CessnaWAlpha.DLL.uwzrzqknbnziuoroqrwcawqqzzutqaqbwtacbnut = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ Bendix_King_Radio.DLL.ohiihwotoaienqbbhrtriacwlbweahnakwbzoqeq = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ Bell_206B.DLL.lwnkkonlzbbbubelirbaqntzrquotquahlqawetc = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ KingAir.DLL.eznhiwiiqzcrhnahwawoeiwueloarklwubhtkhto = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_01_gate.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_02_airport.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_03_muzak1.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_04_muzak2.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_05_muzak3.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_06_turbulence on.GAU.bcinqoaarbwutthknnhtqauewekaekubiibzcncu = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_07_turbulence off.GAU.bcinqoaarbwutthknnhtqauewekaekubiibzcncu = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_08_gate departure.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_09_pushback.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_10_safety message.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_11_safety video.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_12_takeoff.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_13_climb.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_14_cruise.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_15_meal service.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_16_movie.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_17_begin descent.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_18_on approach.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_19_on final.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_20_taxi mun gate.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_21_gate arrival.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ RKG_speed.GAU.orrqnqbllqeioklarhwiooreqhihuwkzohbcnown = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ RKG_Fuelstat.GAU.btqcbehkrbuztkazkrazcahuiarnakkairnnwkci = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ 737-400.DLL.rtrtoezzwweweowewheiheeeukzblbeckzrlzuqw = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ Mooney_Bravo.DLL.kbzroatzbklthieauthlzqzchutqhiiczebcwbuc = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ GPWS_Sound.GAU.aqrreuwiutqzttebzkrqncewurhnactlnwktwrbi = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ squeaking brakes_Sound.GAU.aqrreuwiutqzttebzkrqncewurhnactlnwktwrbi = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ DSD_FSX_XML_Sound.GAU.bzlabaleluiiqequhotbbtuwbznoabaqhizrukuc = 2
[RWW_WEATHER_MAP]
SHOW_AIRPORTS = 0
SHOW_VORS = 0
SHOW_NDBS = 0
SHOW_APPROACHES = 0
SHOW_INTERSECTIONS = 0
SHOW_VICTOR = 0
SHOW_JET = 0
SHOW_AIRSPACE = 0
SHOW_FLIGHTPLAN = 1
SHOW_WEATHERSTATIONS = 1
SHOW_WEATHERSYSTEMS = 1
SHOW_DATATAGS = 1
SHOW_TERRAIN = 1
[WeatherMap]
SHOW_AIRPORTS = 0
SHOW_VORS = 0
SHOW_NDBS = 0
SHOW_APPROACHES = 0
SHOW_INTERSECTIONS = 0
SHOW_VICTOR = 0
SHOW_JET = 0
SHOW_AIRSPACE = 0
SHOW_FLIGHTPLAN = 1
SHOW_WEATHERSTATIONS = 1
SHOW_WEATHERSYSTEMS = 1
SHOW_DATATAGS = 1
SHOW_TERRAIN = 1
[MAPVIEW_MAP]
SHOW_AIRPORTS = 1
SHOW_VORS = 1
SHOW_NDBS = 1
SHOW_APPROACHES = 1
SHOW_INTERSECTIONS = 0
SHOW_VICTOR = 0
SHOW_JET = 0
SHOW_AIRSPACE = 1
SHOW_FLIGHTPLAN = 1
SHOW_WEATHERSTATIONS = 1
SHOW_WEATHERSYSTEMS = 1
SHOW_DATATAGS = 1
SHOW_TERRAIN = 1
show_flight_history = 1
[FlightPlanMap]
LineWidth = 2
SHOW_AIRPORTS = 1
SHOW_VORS = 1
SHOW_NDBS = 1
SHOW_APPROACHES = 1
SHOW_INTERSECTIONS = 1
SHOW_VICTOR = 0
SHOW_JET = 0
SHOW_AIRSPACE = 1
SHOW_FLIGHTPLAN = 1
SHOW_WEATHERSTATIONS = 1
SHOW_WEATHERSYSTEMS = 1
SHOW_DATATAGS = 1
SHOW_TERRAIN = 1
show_waypoints = 1
show_airways = 1
show_markers = 1
show_volume_boundaries = 1
show_ac_twr = 1
[Multiplayer]
condAccoutPassword = 0
VoiceVolume = 1.940000

Urang mimitian dina bagian tampilan. Upami Anjeun keur make hiji Monitor LCD atawa lega wae lajeng urang hayang ngarobah handap lokasina di [Témbongkeun] Bagéan.

WideViewAspect = Palsu


Ngarobah Palsu mun Leres

Di pisan handapeun [Grafik] bagian nambahkeun di handap:

HIGHMEMFIX = 1

The HIGHMEMFIX = 1 ngarupakeun bagéan nu pangpentingna dina eta hal ieu ngamungkinkeun FSX ngajalankeun up tp 4 manggung dina Vas (Virtual Alamat Spasi) Upami Anjeun keur make nambahkeun-on tetempoan sarta pesawat atanapi gaduh
autogen na sliders séjén teuas ka katuhu. garis ieu ditambahkeun dina file config anjeun bakal nulungan nyegah OOM urang ( kaluar tina kasalahan memori ) Mana nu umum di FSX. uap nu
Edition geus ngawengku robah kieu pikeun anjeun sacara standar.

Kuring ogé nyarankeun Anjeun undeur prosés Explorer at www.sysinternals.com . alat ieu bakal nulungan anjeun ngawas sarta nyurtian useage Vas bari di hiber
sangkan anjeun tiasa ningali kumaha FSX ieu manageing sumberdaya sistem Anjeun. Ieu bakal dibéréndélkeun saukur jadi VS ( spasi virtual ) Anjeun oge bakal ningali CPU jeung pamakéan RAM ogé.
Ngarti prosés ieu bakal mantuan Anjeun nyetel FSX keur penerbangan panjang tanpa yén OOM dreaded lumangsung sanggeus sajam hiber 10 on pendekatan final Anjeun.
Urang sadayana kedah janten hayang pisan ningali versi bit 64 of simulator hiber tapi dugi lajeng 4 gigs of Vas nyaeta pangalusna anu bade ngalakukeun.

Ogé dina b] grafik [/ b bagian anu garis handap:

TEXTURE_MAX_LOAD = 1024
Ngarobah kana 2048 atanapi 4096

Sacara standar FSX disetel ka 1024 salaku baku nu teu High Definition. Anjeun teu bisa bener ngarasakeun grafik HD on monitor widscreen anjeun cara kieu. Sababaraha pesawat Anjeun
download (payware) moal némbongkeun éta poténsi iwal mun gaduh garis ieu pakakas 4096. Sakali deui éta Edition uap anu geus geus prasetél mun 4096 sacara standar. Anjeun tiasa
ogé coba 2048 nu masih HD. Ieu bakal gumantung kana Anjeun FPS (pigura per detik) Catetan: Lamun ngarobah setelan Anjeun (Sliders) dina FSX anjeun bakal kudu ngareset garis ieu
sakumaha bakal balik deui ka dituna 1024.


Di luhur aya aturan umum. Anjeun kudu ngamimitian FSX sanggeus nyieun 3 luhur parobahan tur ngajalankeun hiber pondok ngaliwatan hiji wewengkon sacara normal nu ngapung. Kuring nyaho anjeun bakal aya bewara anu
ngarobah.

Bagian 2: tetempoan rumeuk nangtukeun umum.

Kuring nyarankeun sanggeus unggal parobahan handap maneh ngajalankeun FSX jadi lamun boga isu kalawan FPS Anjeun ngan bisa nutup program jeung ngareset jalur deui standar. bener
gumantung kana sistem anjeun ngajalankeun FSX on. Kuring boga hiji prosésor 8 Core kalawan 2 tinggi kartu grafis TKR ngajalankeun di firewire na 16 gigs RAM kinerja tinggi.

handap nyaéta dina www.simforums.com/forums/new-twea...25507.html

Tweak #1 - Serat kotakna Sabagean
Pikeun ngurangan ngabalukarkeun ieu teh blurries, Microsoft geus reworked kumaha hiber simulator X scheduler prioritizes tugas tukang di FSX. Ayeuna waktu leuwih CPU anu
devoted kana data loading tetempoan, kaasup textures rupa bumi, di expense tina ongkos pigura rada handap. Dina pamanggih kuring, robah ieu geus lolobana direngsekeun ngabalukarkeun ieu
nu blurries, sanajan tetempoan bastian masih bisa meunang balik di ongkos pigura pisan low (kirang ti 10 FPS) atanapi di speeds hawa pisan gancang (gancang ti 600 knots). Nyaéta
sababaraha cara pikeun ngaluyukeun sabaraha waktos CPU FS devotes mun loading tetempoan sarta textures. Cara panggampangna nyaéta pikeun ngeset laju pigura target slaider keur nilai nu Anjeun
mesin konsistén bisa ngahontal. Handap geus disetel geseran, beuki waktos CPU ieu diverted tina ngajadikeun kana data loading. lain hal anjeun bisa ngalakukeun anu keur ngarubah
handap variabel dina FSX.CFG:

FIBER_FRAME_TIME_FRACTION nangtukeun jumlah maksimum waktu per pigura nu urang ngajalankeun jobs serat dina thread primér. Urang ngukur sabaraha lila eta nyandak kana simulate sarta ngarobah lajeng kalikeun waktos anu ku FIBER_FRAME_TIME_FRACTION nangtukeun sabaraha lila kana ngajalankeun serat. Contona, upami eta nyandak 10 milliseconds mun simulate sarta ngarobah na FIBER_FRAME_TIME_FRACTION ieu diatur kana nilai standar tina 0.33, teras urang bakal ngidinan serat dina thread primér pikeun ngajalankeun nepi ka 10 * 0.33 = 3.3 milliseconds. Pikeun nilai fraksi 1.0 na 2.0, waktu dibikeun ka serat bakal 10 milliseconds na 20 milliseconds visinil.

FIBER_FRAME_TIME_FRACTION = n
[N = 0.01 - 0.99] Kanggo quad core atawa sistem hadé coba 0.70

Pikeun mesin multi core eta geus ngomong yén luhur henteu diperlukeun jeung nu naha standar kasebut 0.33. Kuring ngan diusahakeun kaluar atoh sarta kapanggih eta teu mang mantuan milik. Unggal sistem mah béda jeung hadwér katut sofwérna kombinasi. Kituna anjeun kudu rebab sabudeureun kalawan pangaturan anu ngajalankeun pangalusna dina Sistim individu Anjeun. Jadi sababaraha faktor ditagihkeun. Kuring hayang I bisa disebutkeun aya hiji buku hiji fits sagala solusi, tapi aya teu. Mun anjeun mibanda isu kalawan FPS (pigura per detik) dina sistem Anjeun ayeuna sateuacan Anjeun tweaking I nyarankeun Anjeun ngabéréskeun masalah éta mimitina ku netepkeun sliders ka wewengkon mana mesin anjeun ngajalankeun konsistén sarta tetep aya. Nguji mesin anjeun leuwih tetempoan padet na coba pikeun mulasara 20 FPS. Anjeun temporally tiasa nyetel limiter FPS mun taya tur ngajalankeun FSX ngaliwatan paces eta urang, teras ngareset eta deui 30fps (Satengah laju atawa monitor Anjeun refresh laju) Mun anjeun pamikiran ngeunaan mahluk hardcore a simmer lajeng devoting komputer ngan pikeun simulator hiber téh jalan pikeun buka. Anjeun bakal ngahemat pisan ngeunaan $$$ ku ngawangun sistem Anjeun sorangan.


dina b] rupa bumi [/ b bagian nyaeta:

LOD_RADIUS = 4.500000
Ngarobah kana 6.500000 nepi ka 7.500000

Setelan luhur nangtukeun jarak FSX draws kaluar tetempoan (seukeutna gambar) jeung jalan kalawan TIME_FRAME_TIME_FRACTION.
Ngarobah garis ieu bakal ngaronjatkeun fokus salajengna jauh ti kapal terbang. (Catetan éta ogé baris ngaronjatkeun pamakéan Vas Anjeun saeutik)

Dina [rupa bumi] Bagéan


DETAIL_TEXTURE = 0
Pastikeun ieu pakakas DETAIL_TEXTURE = 1

Ieu bakal hiji kauntungan saharita pikeun pamaké tetempoan poto. Anjeun bakal ningali hiji tékstur leuwih hadé dina jukut di tingkat taneuh sarta pamutahiran vast di bonbon panon sakabéh dina hawa pilari handap.



Bagian 3: nulungan nyandak beban kaluar FSX. Anjeun tiasa mantuan grafik Anjeun salajengna ku ngabogaan kartu HD grafik anjeun ngalakukeun sababaraha karya CPU Anjeun.
Di dieu aya sababaraha video mantuan:



Video salajengna nyaeta ti hiber Sim mikaresep tur anjeunna weruh loba nangtukeun ogé. Jigana anjeunna oge anggota Tim Rex.



Kuring make Megascenery na Blue Sky jeung loba eta. Ieu naha kuring boga 2 TB HD dedicated ka FSX. Bari kuring teu kedah salempang ngeunaan autogen, tetempoan poto bisa jadi tantangan dina hiber tingkat low lamun datang ka seukeutna gambar. I dipaké dina tweaks luhur ningkatkeun seukeutna gambar di 500 ft kituna nyieun takeoff na landings abdi langkung realistis.
Kauntungan utama pikeun tetempoan poto kalawan henteu autogen nyaéta pamakéan Vas janten hadé junun sapanjang kalawan FPS 10 ningkatkeun teu nyebut a Gambaran truer sahiji tempat anjeun ngalayang. Aya bakal salawasna jadi simmers anu ngan kudu beuki loba tapi aya bakal salawasna janten polah balancing pikeun nyegah ngadat program dugi platform 64 bit leres dileupaskeun. manajemén wijaksana sapanjang sareng pamahaman hade mesin anjeun bakal balik cara lila dina nyieun FSX a senang jeung platform stabil.

Kuring miharep ieu mantuan anjeun kinerja jeung ngajadikeun FSX leuwih tina program modern.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.135 detik
Basa