Basa

Topik-ikon FSX pikeun maranéhanana anu kudu ngamimitian leuwih

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #975 by DRCW

Hayu urang nyanghareupan éta,
FSX mangrupakeun proses pembelajaran teu ngan kumaha carana jadi pilot maya. Saha anu geus sabudeureun block bakal ngabejaan Anjeun
kumaha frustrating eta tiasa mun anjeun nyieun kasalahan jeung kudu ulang beban FSX tur mimitian leuwih. Tangtosna anu pernah happend
ka abdi (hihi) di handap ieu mangrupa pernyataan naon atuh diajar leuwih taun na mah asa bakal nulungan anjeun ngalakonan munggaran waktu atawa
reinstall of FSX DELUXE atanapi Emas Edition.

Bagian 1: hardware jeung drivers
Sateuacan masang FSX tombol ka kasuksésan éta pikeun mastikeun Anjeun gaduh platform alus tur stabil. Anjeun bisa mertimbangkeun
ngamutahirkeun PC Anjeun ku addng RAM / teuas drive misah jsb ... Sakur simmer atanapi kesel bakal ngabejaan Anjeun sistem expandable
ngajadikeun sagala bédana. FSX ngalir lumayan lah sareng kuat processor quad core atawa hadé dina 4 GHz atawa saluhureuna.

Loba jalma overclock processor maranéhna Conto 3.2 GHz mun 4ghz .. atanapi 4ghz mun 4.5ghz. Ku kituna naha maranéhna ngalakukeun ieu? margi
FSX pisan, pisan processor gumantung jeung aya bakal salawasna jadi jalma ngadorong sistem maranéhna pikeun tepi. Aranjeunna resep
boast ngeunaan FPS 200 di internet. Teu ieu hartosna anjeun boga teuing? NO ... Jeung parobahan naon anjeun nyieun ka sistem Anjeun
luhureun specs pabrik aya bahaya nu bisa kaduruk nepi hardware Anjeun iwal mun nyaho naon anu anjeun lakukeun,
dianggo sareng naon gaduh na naon anjeun tiasa nanggung.

Nyieun mesin anjeun ngajalankeun FSX ambéh anjeun lalaki hiji kasaimbangan hade duanana grafik jeung kinerja hasil ahir tina ieu
meunangkeun grafik rék sarta laju Pigura 30 FPS. Pangpentingna lancar euweuh hiber ngagagap. Kuring boga hiji inti AMD 8
processor ngajalankeun di 3.5ghz jeung kuring overclock eta tapi ukur keur 3.7ghz sapanjang kalawan nambahkeun hiji kipas cooling tambahan di munara kuring
nu dirancang pikeun cooling na venting hawa. Lamun dibeuli komputer tina ngajual lokal, anjeun bakal likley gaduh
mun ngarobah munara jeung loba model toko henteu expandable. Sagala komputer anu ngagunakeun kakuatan suplai témbok kutil Anjeun nyolok
kana témbok kamungkinan sistem non expandable.


teuas drive
anu penting. Mun anjeun serius ngeunaan simming tur hoyong nambahan loba software pihak katilu (tetempoan, pesawat, awan
jsb ..) nu peryogi sahenteuna 1TB. Kuring nyarankeun 2TB teuas drive. Kuring ogé nyarankeun maké teuas drive misah ti
hard drive anjeun boga jandéla dipasang dina.

Ram
Anjeun bakal hoyong nganggo RAM kinerja tinggi alus (DDR3 jsb ..) The minimum diperlukeun nyaeta 4 manggung RAM tapi bener
kudu mertimbangkeun 8 manggung pikeun FSX kalawan sistem nu bisa dilegakeun ka 32 manggung RAM handap jalan.

Kartu grafis:
Di dieu nyaeta dimana anjeun bisa méakkeun loba $$$. Aya cai tiis kartu nu ngajalankeun sabudeureun $ 1500 AS. Wah kuring teu bisa nanggung
anu! Sadérék peryogi kartu grafik alus nu bisa ngajalankeun sabudeureun $ 150 AS. Kuring keur ngagunakeun 2 AMD Radeon R9 200 Series
Kartu grafis ngajalankeun di Firewire. Hiji kartu grafis alus nyetél bakal ngabantu nyandak beban kaluar processor Anjeun. Nyaéta
loba kartu kaluar aya kitu nasihat pangalusna abdi panalungtikan tur meunangkeun bang pangalusna pikeun Buck Anjeun. Néangan panglawungan FSX bakal rojong Anjeun
dina nyieun putusan katuhu pertama kalina.

drivers:
Aya geus isu mana ngamutahirkeun drivers Card Grafika geus ngabalukarkeun kasalahan fatal dina FSX. Sateuacan meuli grafis hiji
Kartu tingali lamun Anjeun bisa ngajalajah sagala isu dipikawanoh kalayan anu drivers kartu atawa keluhan lianna di FSX. Lamun henteu
ngabogaan sagala masalah sareng kartu grafik anjeun ayeuna anjeun ngalakukeun update supir lajeng ujug aya masalah,
balik deui ka supir panungtungan maneh geus dipasang.

power Supply
Overkill, Overkill, Overkill !!! Rék hiji kakuatan suplai anu leuwih dipeunteun pikeun hardware Anjeun. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun atawa
ngarobah hardware tanpa overloading catu daya Anjeun. Kuring boga kakuatan suplai 1000 watt leuwih ti dua kali naon
diperlukeun pikeun ngajalankeun PC abdi.

Panalungtikan jeung préparasi sateuacanna mangrupa konci saméméh masang FSX.

Bagian 2: Masang na ngembangna FSX

Ayeuna eta kami geus katutup dasar dina preperation, hayu urang install FSX. Jadi sadar yen pituduh instalasi ieu dirancang pikeun
FSX DELUXE jeung édisi Emas moal FSX uap anu ngagunakeun format béda.

Ku kituna naon nu béda antara DELUXE sarta Gold?

Versi DELUXE teu datang jeung akselerasi X sarta yén éta. Upami Anjeun gaduh versi DELUXE, Anjeun bakal
kudu masang SP1 jeung SP2. Jeung édisi Emas Anjeun ngan saukur nambahan disc akselerasi sanggeus masang disc 1 na 2

hambalan 1: Sateuacan masang disc 1 & 2 nyieun polder dina dokumén anjeun ku cara milih folder anyar / klik katuhu jeung
ngaranan éta folder "FSX" teras sered ka desktop Anjeun. Lamun anjeun nempatkeun di FSX disc 1 pilih pilihan nu leuwih lajeng brouse ka
polder FSX on desktop Anjeun dijieun. Ieu bakal ngalatih FSX masang program kana folder nu tinimbang
file program (x86)

Sakali duanana disc 1 & 2 anu dipasang FSX bakal ngamimitian otomatis. Anjeun bakal lajeng jadi promted nempatkeun dina kode konci produk Anjeun
tur ngaktipkeun program. Saatos aktivasina ulah install akselerasi (Emas) atanapi install SP1 orSP2 (DELUXE)! amprok heula
FSX dina modeu hiber bébas pikeun sababaraha detik lajeng kaluar program.


hambalan 2: Ayeuna install akselerasi (Emas) SP1 & SP2 (DELUXE). Pikeun édisi Emas ngamimitian FSX sarta sakali deui anjeun bakal
jadi dipenta pikeun nyimpen di konci produk anjeun akselerasi dina urutan pikeun ngaktipkeun eta. Anjeun bakal lajeng jadi dipenta pikeun ngidinan FSX
nambahkeun fitur tombol anyar pikeun anu pak ékspansi. pilih Sumuhun. Sakali deui ngamimitian FSX sarta ngajalankeun modeu hiber bébas pikeun
sababaraha detik lajeng kaluar program.


hambalan 3: ( skip hambalan ieu lamun ngan boga 1 drive) Lamun boga drive misah hayang dedicated
pikeun FSX ayeuna bakal waktu pikeun nyalin & paste ka drive éta.

contona:
Hayu urang nyebutkeun jandéla anu dipasang dina drive C: jeung anjeun boga drive kosong D: ogé dipasang di PC Anjeun. milih
Mimitian / Komputer / Girang D:

Salinan paste di folder FSX on desktop Anjeun ngajalankeun D: prosés ieu bakal butuh ngeunaan 5 mun 10 menit.
Sakali deui ieu ditiron ayeuna bakal butuh potong kompas nu anyar jadi anjeun bisa ngajalankeun FSX ti desktop Anjeun. sered munggaran nu potong kompas ayeuna
on desktop Anjeun ka Daur mulang Bin. Buka drive D tur buka folder FSX. Ngagulung ka handap ka FSX.EXE file aplikasi,
klik katuhu dina eta tur pilih "nyieun potong kompas"Teras sered ka desktop Anjeun. Ieu kiwari bakal ngidinan Anjeun pikeun ngajalankeun FSX maké éta
potong kompas. Once deui ngajalankeun FSX dina modeu hiber bébas mastikeun program nu stabil ngandung. Ayeuna anjeun bisa mupus folder FSX
on desktop Anjeun. Anjeun bakal ngajalankeun FSX on drive D: tina titik ieu ka hareup.

Lengkah 4: Windows Vista, 7 na 8 masang UIAUTOMATIONCORE.DLL anjeun kana FSX.
The file uiautomationcore.dll ieu diperlukeun pikeun nyegah sababaraha ngadat desktop ogé dipikawanoh dina FSX. Hal pangpentingna
nyaeta anjeun kudu masang dll bener keur versi anjeun tina jandéla. Masang hiji salah bisa ngabalukarkeun leuwih masalah. buka
search engine anjeun sarta ngetik uiautomaioncore.dll pikeun Vista / keur jandéla 7 / keur jandéla 8 / keur jandéla 8.1 nu kantos
OS anjeun boga. Sakali anjeun manggihan versi bener, nimba ka desktop Anjeun lajeng install kana folder FSX utama Anjeun No
dimana deui !!!
Nyimpen hiji salinan eta dina folder dokumén anjeun salaku deui-up.

Lengkah 5: Saluyukeun Setélan anjeun dina FSX.
Ngajalankeun FSX na switch ti hiber bébas setélan. Di dieu nyaeta dimana anjeun bisa ngarobah grafik, awan, lalulintas jsb ... kuring bisa ngetik
kaluar hiji step by step tapi gantina aya sababaraha video instruksional hébat dina youtube. Dina video ieu eta disarankeun pikeun ngagunakeun éksternal
Pigura laju limiter tapi geus kapanggih masalah sareng stutters sarta reureuh di hiber kitu kuring nyarankeun netepkeun laju pigura FSX Anjeun
limiter mun 30 FPS atanapi satengah laju Anyarkeun tina monitor video Anjeun. Mun monitor Anjeun refresh laju mangrupakeun 70 saterusna diatur laju pigura Anjeun
limiter mun 35 FPS.



hambalan 6: Konpigurasikeun FSX
Sakali geus setelan Anjeun réngsé sarta dites dina modeu hiber bébas pikeun FPS pangalusna sarta gabungan grafis Anjeun
Sistim bisa nganteurkeun anjeun bakal hoyong tetep aya. Urang ayeuna kudu tweak nu FSX.CFG berkas. Kuring wrote thread dina ieu
forum dina bagian FSX Umum judulna "FSX nangtukeun & Tips di cfg" Mangga kasampak di bagian 1 nu nyertakeun 3 dasar
parobahan diperlukeun dina FSX. Aya loba tulisan jeung pidio kaluar aya kalawan tweaks séjén bisa nempo. Neruskeun ngajalankeun
FSX sarta nguji deui sanggeus ngalakonan tweaks ieu. 3 kahiji Kuring geus didaptarkeun di pos kuring bisa dilarapkeun sadayana sakaligus tapi sagala tweak Anjeun
ngalakukeun sanggeus éta kudu diteruskeun nepi ku ngajalankeun FSX ningali kumaha mangaruhan operasi Anjeun. Mun anjeun resep dinya, tetep eta. ngelingan
frase " Lamun henteu pegat .... Ulah ngalereskeun IT "

Nganggo file fsx.cfg sangkan sagala parobahan setting tina titik ieu dina teu setelan dina program FSX sabab bisa
ngakibatkeun sababaraha parobahan geus dilarapkeun dina fsx.cfg ka dibalikkeun deui ka dituna.

hambalan 7: Nambahan Tambah-ons
Sakali anjeun tos diuji tur ngajalankeun FSX on duanana penerbangan panjang sarta pondok jeung léngkah di luhur rengse, lajeng ngawitan loading Anjeun
nambahkeun-on urang hiji dina hiji waktu salawasna nguji ISP saméméh nambahkeun batur. cara kieu lamun masalah nu kudu timbul.
Abdi bet maneh bakal nyaho mana néangan! Hiji hal kuring hayang nepikeun teh program Anjeun bisa meuli anu dipikanyaho
sakumaha software booster pikeun FSX. Nu sakuduna dituju pikeun ngaronjatkeun kinerja. Kabéh abdi tiasa disebutkeun (dina pendapat abdi) Ulah runtah Anjeun
duit !!!


Ningali anjeun dina thread hareup!

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.106 detik
Basa