Basa

Topik-ikon tatanya FSX Nambahan 2D pop up Panels & saklar

Tambih deui
bulan 9 4 minggu ka tukang #976 by DRCW

Saloba anjeun nyaho aya pisan ngeunaan add- on pesawat duanana bébas tur payware. Loba pesawat freeware gaduh bug

sarta kudu pitulung sangkan aranjeunna ngajalankeun neuleu bari batur ngan teu boga fitur Anjeun pilari. sababaraha gaduh

FMC urang / LNAV & sistim VNAV jsb ... Sababaraha nu leungit sistim nu ngidinan Anjeun pikeun make ILS pikeun badarat kayaning GPS /

Nav-GPS ngaganti jsb ... Aya simmers anu teu hayang nalungtik atanapi kudu méakkeun jam diajar sistem anyar. janten

kumaha anjeun tiasa ngadamel hiji pesawat anjeun resep kalayan fitur anu leuwih canggih ngajalankeun deui kawas pesawat standar? Pop up 2D

panels !!!

Sateuacan urang ngamimitian, kuring kudu ngingetkeun kudu salawasna nyadangkeun polder pesawat cfg urang jeung panel jadi lamun nyieun kasalahan

nu teu bisa bener, anjeun ngan nyalin & paste deui-up sarta balik pesawat ka éta kaayaan aslina.

FSX boga file utama eta perkara migunakeun maham panels 2D umum, lampu, saklar jsb ... ieu polder konci nu
1) Gauges
2) Balukar
3) Sora

Dina folder Gauges anjeun bakal manggihan GPS / Radio tumpukan / Autopilot Systems / saklar na peta bit umum lianna

Gambar sapanjang kalawan file XML na DLL yén komunikasi informasi ieu pesawat anjeun dina objék sim. Hal kahiji urang

kedah ngalakukeun anu nyieun hiji folder pikeun panels ieu kitu maneh wont kudu néangan éta unggal waktu rék nempatkeun

kana pesawat a Anjeun ngan diundeur.

Klik / Dokumén / folder klik Mimitian New / Katuhu jeung ngaran éta folder "2DPanels" teras sered ka desktop Anjeun.
Pastikeun anjeun gaduh "Notepad on desktop Anjeun kitu oge" sabab sakali kami nyalin koropak panel ieu kana Notepad nu

, Anjeun lajeng bakal nempelkeun kana folder "2Dpanels" Anjeun.

Nyieun hal gampang kabeh kudu maneh mun geus salinan handap:

[Jandela**]
BACKGROUND_COLOR = 2,2,2
size_mm = 156,308
posisi = 8
ditingali = 0
ident = RADIO_STACK_PANEL
zorder = 3

gauge00 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio Audio, 0, 0,156,31
gauge01 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio Nav-Comm 1, 0, 29,156,59
gauge02 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio Nav-Comm 2, 0, 86,156,59
gauge03 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio ADF, 0,142,156,41
gauge04 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio DME, 0,180,156,41
gauge05 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio Xpndr, 0,217,156,49
gauge06 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio AP, 0,262,156,48
windowsize_ratio = 1.000
window_pos = 0.756,0.358
window_size = 0.243,0.641
//


[Jandela**]
size_mm = 456,378
window_size = 0.5
posisi = 8
BACKGROUND_COLOR = 0,0,0
Ditingali = 0
ident = GPS_PANEL
zorder = 4

gauge00 = fs9gps! gps_500, 0,0

//

gauge ** = Cessna! Nav_GPS_Annunciator, 582,162, 12, 11
gauge ** = Cessna! Nav GPS Pindah, 594,162, 12, 11

//

[Jandela**]
size_mm = 120,120
window_pos = 0.05, 0.25
ditingali = 0
ident = 270

gauge00=Boeing747-400!Clock, 0, 0

//

Nyanggakeun balik leuwih kumaha geus kami diundeur.
Bagian munggaran nyaeta panel 2D radio tumpukan ti C172
Bagian kadua nya éta panel GPS500 2D ogé ti C172 nu
Bagian katilu anu gauges 2 nu nyieun nepi ka switch Nav / GPS pikeun C172
Bagian mudik teh jam ti B747-400

Anjeun tiasa nambahkeun leuwih kana folder 2D kaasup panels overhead jeung leuwih tur cara anu maranéhanana baris sakabeh ditempatkeun

dina folder tunggal. Bakal nyieun ngedit pesawat angin ngahiliwir hiji.

Ayeuna nyanggakeun nimu pesawat prakna nempatkeun panels ieu dina. Terus di pikiran nu sadayana tina panels luhureun kuring ditarik tina

objék sim / airpanes folder téh nyaéta payil ngan cfg. The gauges sabenerna sarta saklar kaluar tina gauges utama

folder di FSX. Istilah sanésna deui ngalir dina folder dibagikeun keur sababaraha pesawat.

Contona kieu urang tiasa install sakabéh di luhur kana standar DC3.
Kahiji, anjeun bakal kedah buka folder panel tina DC3 / Simobjects / Airplanes / Douglas_DC3 / panel / buka

file panel.cfg

Bagian luhur baris maca saperti kieu:

// file Panel Konfigurasi
// Douglas DC3
// Copyright © 2002 Microsoft Corporation. Sadaya hak disimpen.

[Jandela judul]
Window00 = utama Panel
Window01 = pindang
Window02 = GPS
Window03 = throttle kuadran
Window04 = Panel Eléktro
Window05 = kadali lianna
Window06 = Mini Panel

Urang munggaran bakal nambahan di handap handap Window06

Window07 = Radio tumpukan

Ayeuna Gulung ka handap untill Anjeun manggihan bagian éta [Window06]

Bakal kasampak kawas kieu:

[Window06]
posisi = 7
size_mm = 828,150
child_3d = 1
background_color = 0,0,0
ident = MINIPANEL

gauge00 = Douglas_DC3! asi, 0, 14
gauge01 = Douglas_DC3! turn_and_bank, 139, 15
gauge02 = Douglas_DC3! ahi, 276, 0
gauge03 = Douglas_DC3! gyro_compass, 438, 15
gauge04 = Douglas_DC3! altimeter, 575, 14
gauge05 = Douglas_DC3! vsi, 711, 15

Jieun spasi dina bagian luhur sarta nambahan

[Window07]
BACKGROUND_COLOR = 2,2,2
size_mm = 156,308
posisi = 8
ditingali = 0
ident = RADIO_STACK_PANEL
zorder = 3

gauge00 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio Audio, 0, 0,156,31
gauge01 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio Nav-Comm 1, 0, 29,156,59
gauge02 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio Nav-Comm 2, 0, 86,156,59
gauge03 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio ADF, 0,142,156,41
gauge04 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio DME, 0,180,156,41
gauge05 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio Xpndr, 0,217,156,49
gauge06 = Bendix_King_Radio! Bendix-Raja Radio AP, 0,262,156,48
windowsize_ratio = 1.000
window_pos = 0.756,0.358
window_size = 0.243,0.641

Ayeuna geus ditambahkeun Radio tumpukan nu ngawengku hiji autopilot ka DC3.
Urang teu kedah nempatkeun bagian kadua di sabab geus nyampak (GPS)

Jeung tumpukan radio di luhur sarta autopilot di stalled tiasa ayeuna kami nganggo pesawat pikeun ILS badarat? Henteu acan .... Urang kedah

masang switch Nav / GPS jeung panel DC3 2D saperti kieu:

[Window00]
berkas = DC3_background.bmp
file_1024_night = DC3_background_night.bmp
size_mm = 1024, 768
posisi = 7
ditingali = 1
ident = MAIN_PANEL

gauge01 = Douglas_DC3! annunciator_vacuum, 33, 625
gauge02 = Douglas_DC3! jam, 67, 476
gauge03 = Douglas_DC3! oat, 66, 562
gauge04 = Douglas_DC3! suction_gauge, 63, 649

gauge05 = Douglas_DC3! annunciator_voltage, 295, 417
gauge06 = Douglas_DC3! annunciator_oil_right, 246, 417
gauge07 = Douglas_DC3! annunciator_oil_left, 214, 417
gauge08 = Douglas_DC3! annunciator_fuel_right, 377, 417
gauge09 = Douglas_DC3! annunciator_fuel_left, 344, 417
gauge10 = Douglas_DC3! annunciator_cabin_doors, 422, 417

gauge11 = Douglas_DC3! turn_and_bank, 193, 455
gauge12 = Douglas_DC3! radio_compass, 177, 582
gauge13 = Douglas_DC3! altimeter, 342, 455
gauge14 = Douglas_DC3! asi, 341, 581
gauge15 = Douglas_DC3! ahi, 475, 371
gauge16 = Douglas_DC3! vsi, 487, 523
gauge17 = Douglas_DC3! gyro_compass, 488, 648

gauge18 = Douglas_DC3! flap_strip, 237, 747

gauge19 = Douglas_DC3! sperry_autopilot_compass, 668, 385
gauge20 = Douglas_DC3! sperry_autopilot_ahi, 789, 385

gauge21 = Douglas_DC3! rpm, 651, 578
gauge22 = Douglas_DC3! cyl_temp, 651, 676

gauge23 = Douglas_DC3! manifold, 744, 578
gauge24 = Douglas_DC3! oil_temp, 744, 675

gauge25 = Douglas_DC3! oil_pressure, 836, 579
gauge26 = Douglas_DC3! carb_air_temp, 837, 676

gauge27 = Douglas_DC3! annunciator_gear_unlocked, 975, 589
gauge28 = Douglas_DC3! annunciator_gear_locked, 975, 623

gauge29 = Douglas_DC3! fuel_pressure, 930, 676

gauge30 = Douglas_DC3! fuel_gauge, 928, 374
gauge31 = Douglas_DC3! fuel_gauge_selector, 928, 466

gauge32 = Douglas_DC3! prop_feather_left, 720, 39
gauge33 = Douglas_DC3! prop_feather_right, 917, 38

gauge34 = Douglas_DC3! magnetic_compass, 814, 217

gauge35 = SimIcons1024! Kneeboard Ikon, 37, 725
gauge36 = SimIcons1024! ATC Ikon, 60, 725
gauge37 = SimIcons1024! Peta Ikon, 83, 725
gauge38 = SimIcons1024! GPS Ikon, 106, 725
gauge39 = SimIcons1024! Radio Ikon, 37, 748
gauge40 = SimIcons1024! throttle kuadran Prop Ikon, 60, 748
gauge41 = SimIcons1024! Eléktro Panel Ikon, 83, 748
gauge42 = SimIcons1024! kadali lianna Ikon, 106, 748
gauge43 = n_number_plaque! n_number_plaque, 830,337,75,21

Dina gauge43 salin di handap:

gauge44 = Lear_45! Nav GPS Pindah, 160, 420, 25, 40

Ngaganti gauge12 = Douglas_DC3! Radio_compass, 177, 582 kalawan gauge12 = CessnaWAlpha! VOR1_Alpha, 175,579, 151, 151
Ieu bakal ngaganti gauge kompas radio sareng gauge VOR na I gaduh deui-ukuran eta pikeun nyocogkeun rohangan.

Ayeuna anjeun bisa ngalakukeun badarat ILS dina DC3 ogé leungeun A hiber GPS autopilot bébas!


The Nav / GPS Pindah bakal ka katuhu tina jam pesawat sarta duanana kana gauge VOR1 jeung switch Nav / GPS geus ditangtukeun

mun panel (Teu Dangdut Up) Anjeun tiasa mindahkeun saklar na gauges mana rék aranjeunna. Kuring ditempatkeun aranjeunna dimana anjeun bisa

neangan éta tanpa lalaki leungit dina gauges lianna. Lamun nempatkeun eta dina hiji gauge aya aranjeunna moal bisa visable na

Anjeun bakal kedah klik gauge pikeun manggihan aranjeunna. Di dieu téh Ngarecah cara nempatkeun eta:

1) gauge46 = Lear_45! Nav GPS Pindah (ieu nu gauge didinya jeung FSX locates gauge nu di folder gauge utama)
2) 160, 420, 25, 40 angka Di handap ieu mangrupakeun lokasi dina layar sarta ukuran gauge nu.

Jumlah munggaran 160 ngarupakeun jarak ti sisi kénca layar pikeun katuhu
Jumlah kadua 420 nyaéta jarak ti luhureun layar pikeun handap
Jumlah katilu 25 nyaeta ukuran gauge ti kénca ka katuhu
Jumlah mudik 40 nyaeta ukuran gauge nu ti luhur ka handap

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal cfg urang I nempatkeun dina thread dina panglawungan FSX Umum ieu judulna "FSX Full na definisi lengkep

Konci konfigurasi "

Rék ngalakukeun deui kalayan pesawat ieu? Pariksa threads abdi di FSX Umum judulna (Fun kalayan pesawat freeware)
Aya tilu bagian dina subjék ieu. Anjeun bisa geus noticed kuring henteu nambahan jam 747-400 di instruksi ieu. abdi

hoyong ningali lamun tiasa ngalakukeun eta pikeun yourselves. Lamun masih gaduh masalah, ngarasa Luncat ka bales na apal

Aya "NO HAL kayaning pertanyaan belet" ngan hiji jawaban goréng.
Cheers!
Darrin

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 4 minggu ka tukang #977 by Gh0stRider203

Bieu maca naon baé ieu saméméh kuring pinned eta. POST Alus!

ALLAH weruh sabaraha kali Kuring geus kungsi ngalakukeun ieu cuz pesawat a ieu kurang hal. Ngan ayeuna, kuring kungsi ngalakukeun ieu jeung Connie, ogé Ukay 7X (anu boga autopilot standar pancen HORRID -! Pesawat hébat lian ti éta sanajan) ... sanajan kuring teu dites kaluar Ukay 7x sakumaha tina acan hihi. dina jangka waktu sugan :)

Kuring ditambahkeun kana standar 172 radio tumpukan ka Connie sakumaha eta lumayan loba teu boga autopilot cocog pikeun penerbangan lila-haul hihi.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 4 minggu ka tukang #978 by DRCW

Hatur nuhun sobat, urang ulah kedah mantuan comers anyar, kuring bakal cutatan nyebutkeun kuring sorangan, "kanyaho téh konci pikeun tanpa éta, mamatahan di lengkep"
Cheers!

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 4 minggu ka tukang #979 by Gh0stRider203

Abdi teu bisa satuju leuwih !!!! :) Anjeun geus lumayan loba ditiup nepi koropak abdi, sarta geus bray panon abdi. Hade ka gaduh maneh onboard.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 4 minggu ka tukang #985 by DRCW

Anjeun terang naon pop up autopilot favorit abdi? Éta katuhu dieu on rikooo dina Ukay 50. Anjeun tiasa ngadalikeun pesawat di hiber bari Anjeun keur pilari kaluar ngaliwatan jangjang nu, ngawitan anjeun turunan, ngarobah airspeed anjeun, pos na nuluykeun ngarasakeun sagala tetempoan nu di handap. Kuring boga ngeunaan $ 4000 dina tetempoan jeung cuaca, sarta kapal udara. Sababaraha kali kuring mikaresep ngajalankeun FMC na keur di dek hiber, tapi dina batur, abdi hoyong ngarasakeun investasi abdi di tetempoan jadi panumpang hiji. The Ukay 50 2D pop up autopilot teh pangalusna keur kaperluan ieu.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 2.120 detik
Basa