Basa

Topik-ikon tatanya FSX Full na Konci konfigurasi definisi lengkep

Tambih deui
bulan 9 1 day ago #980 by DRCW

Ieu disadiakeun ku ESP anu dimekarkeun konfigurasi FSX. Anjeun bakal hoyong nuduhkeun situs ieu sareng gaduh salinan di dokumén anjeun.

msdn.microsoft.com/en-us/library/cc526949.aspx

kalayan informasi ieu langit bener teh wates dina pangabisa anjeun nyieun parobahan pesawat anjeun sarta saluareun.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 1 day ago #981 by Gh0stRider203

aduh, jadi abdi tiasa digitus 777 abdi kalayan afterburners? amis! ^ _ ^ Hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 1 day ago #982 by Gh0stRider203

Sabenerna mah teu kudu hiji hal nu bisa jadi bisa mantuan Me kalawan ....

kumaha di heck nu kuring nambahkeun spasi parkir ka bandara? Husus, sababaraha di KDFW di hareup Amérika Airlines 'Purwokerto hanggar #5 prnt.sc/ie8djp


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 1 day ago - bulan 9 1 day ago #983 by DRCW

Ieu hiji wewengkon Kuring geus teu bener dabbled di FSX, abdi ayeuna keur utamana ngajalankeun P3Dv4 nu lila ditunggu 64 bit platform ESP. Di dieu mangrupa video instruksi I kapanggih yén bisa jadi mangpaat. Kuring geus teu kagungan waktos ngagunakeun eta acan, tapi tina sagala video Kuring geus melong, ieu sigana ngajelaskeun eta ogé


édit panungtungan: bulan 9 1 day ago ku DRCW.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 1 day ago #988 by DRCW

Di dieu nyaeta sampel pikeun anjeun tina hiji jet autopilot bagian CFG autopilot baku
[TurbineEngineData]
fuel_flow_gain = 0.002 // Gain on aliran suluh
inlet_area = 19.6 // kaki Square, engine nacelle aréa inlet
rated_N2_rpm = 29920 // rpm, tahapan compressor kadua dipeunteun nilai
static_thrust = 28000
afterburner_available = 0 // Afterburner sadia?
reverser_available = 1 // dorong reverser sadia?
ThrustSpecificFuelConsumption = 0.385 // dorong konsumsi bahan bakar husus (jet)
AfterBurnThrustSpecificFuelConsumption = 0 // TSFC kalawan afterburn / reheat aktipitas

[Jet_engine]
thrust_scalar = 1.0

afterburner kudu disetel ka = 1) 0 hartina palsu na 1 hartina leres, Anjeun mungkin kudu ningkatkeun you'r engine Static_ dorong = setélan ogé. Kuring bakal nyieun hiji pos dina subjék ieu pisan geura-giru.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.169 detik
Basa