Basa

Topik-ikon Kanggo sababaraha alesan log abdi di mana anu ka offline sanggeus sababaraha menit

Tambih deui
bulan 5 22 hours ago #987 by DRCW

Teu yakin naha, tapi lamun kuring log asup, abdi némbongkeun up jadi anggota, dina ngeunaan 1 menit, bari Kuring keur maca tulisan, éta némbongkeun kuring jauh, lajeng menit saterusna nembongkeun kuring salaku offline, nalika Kami tetep aktip dina situs.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 3 minggu ka tukang #1058 by JanneAir15

hal anu sarua di dieu aswell.


komputer kuring: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 3 minggu ka tukang #1061 by rikoooo

Anjeun kedah pastikeun yén browser internét anjeun narima cookies urang, nu cookies baris nyimpen sési anjeun sarta tetep anjeun asup.


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: DRCW, JanneAir15

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.121 detik
Basa