Basa

Topik-ikon Convair 580 FSX

Tambih deui
bulan 6 2 days ago #993 by sruble

Kuring nembe geus diundeur dina convair 580 fsx. Anu jadi masalah keur kuring mangrupa euweuh VC atawa panel 2d pisan. Sagala pitulung bakal greatly ngaapresiasi. hatur nuhun
RAILWAYSteve ruble

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 days ago - bulan 6 2 days ago #994 by DRCW

Hello, Naon versi FSX anjeun ngajalankeun? Boxed atawa uap? Anjeun ngajalankeun di DX10 sawangan? Mun anjeun ngajalankeun versi boxed of FSX, éta DELUXE? Mun kitu geus diundeur SP1 na SP2?
flyawaysimulation.com/downloads/files/1950/microsoft-flight-simulator-x-service-pack-1/
flyawaysimulation.com/downloads/files/27...or-x-service-pack-2/

Kuring nganggo FSX boxed édisi emas nu hadir kalawan akselerasi, (SP1 & SP2). Kuring diundeur pesawat ieu kalawan euweuh masalah. Kuring boga VC hanca pinuh. Aya 2D dek hiber di modél ieu. panyipta anu dipaké gauges dibagikeun ti pesawat standar lianna dina FSX .. Anjeun bakal catetan dina judul (SP2 FSX) Tanpa SP1 na SP2 dipasang, pesawat ieu moal fungsina. Ngundeur bungkus flyawaysimulation luhur, jeung anjeun kudu boga pesawat berpungsi. Cheers!

édit panungtungan: bulan 6 2 hrs ago ku DRCW.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: sruble

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #1004 by sruble

Kuring ngajalankeun uap, abdi uninstalled dinya lajeng ulang dipasang gawéna alus boga VC teh. hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #1005 by DRCW

Bungah ngadangu eta berpungsi .. Mun anjeun ngajalankeun jandéla 10, pariksa internét pikeun sakabeh isu dipikawanoh kalawan FSX. senang Landings

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.310 detik
Basa