Basa

Topik-ikon Pikeun maranéhanana anu ngundeur pesawat ti Rikooo sarta mangrupakeun ciri leungit atanapi textures

Tambih deui
bulan 7 1 day ago #995 by DRCW

Halo sadayana,
Kuring geus nyatet loba jalma ngabogaan isu jeung pikeun ngundeur ti situs ieu, anu leungit textures pesawat, atawa Kotak hideung dina file tetempoan photoreal. Mimitina hayu atuh ngajelaskeun saeutik ngeunaan FSX. Microsoft sumping kaluar kalawan tilu versi dina tambahan boxed. The Standar FSX, FSX DELUXE, sarta Tungtungna FSX Emas Edition. Lamun sorangan nu FSX Standar atanapi édisi DELUXE na teu diropéa aranjeunna, anjeun bakal manggihan masalah sababaraha pesawat sarta tetempoan. Microsoft sumping kaluar kalawan 2 jasa bungkus (SP1 & SP2) tanpa apdet ieu dipasang, bakal aya masalah. The Otomatis bastian Rikooo nyadiakeun karya lumayan lah. Kuring keur nyadiakeun anjeun jeung patches diperlukeun handap, pikeun mantuan Anjeun nyortir kaluar isu ieu. Kuring miharep éta bakal mantuan

flyawaysimulation.com/downloads/files/19...or-x-service-pack-1/
flyawaysimulation.com/downloads/files/27...or-x-service-pack-2/

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: tuncayboran40

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.155 detik
Basa