Basa

Topik-ikon masalah kalawan rencana hiber kuring

Tambih deui
bulan 6 4 minggu ka tukang #999 by azerorrigin

pantun I menta tulung lantaran lamun kuring ngadamel jalur on simbrief nyaéta I tapi dina fsx na nalika kuring buka buka jalan kuring teu nempatkeun diri salaku jalan anu ditetepkeun eta pas ukur ngaliwatan NANGTANG na ducoup mungkin keur kuring ngapung kalawan nyata jalan kitu lamun aya salah sahiji anu boga solusi hatur nuhun sateuacanna

kantétan:

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 4 minggu ka tukang #1000 by Gh0stRider203

paruk lalaki ... Abdi ngan ngédit eta di FSX, sarta nyieun leuwih lempeng. Kuring geus rengse eta atawa dua waktu .....


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 4 minggu ka tukang #1001 by Dariussssss

Mangga, ngan nganggo Google narjamahkeun atawa hal, sabab kuring ngan ulah ngarti naon anu anjeun nyarios.

Kuring ogé ngagunakeun SimBrief, sarta gawéna. Nu peryogi kauninga kumaha make eta, jeung anjeun wont boga kasalahan nanaon.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.279 detik
Basa