Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon Halo sadayana

Tambih deui
bulan 4 3 minggu ka tukang #1006 by cunnah37

Hai abdi Chris ti Blackpool, geus simming hiber pikeun sababaraha taun. Dimimitian ku fs98 sarta geus ngembang ngaliwatan sagala incarnations saprak. Nembe switched pikeun FSX lamun urang meunang PC anyar anu bisa ngajalankeun eta leres. Ngarasakeun penerbangan lolobana pondok sakumaha kuring teu boga waktu pikeun leuwih panjang. Kapanggih situs ieu pilari liveries pikeun pesawat standar na kawas nu betah pamakéan kiwari dina daptar paporit abdi.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.082 detik
Basa