Basa

Topik-ikon C-123 Provider

Tambih deui
4 bulan 1 week ago #1018 by sruble

Kuring diundeur C-123 sababaraha bulan ka tukang. Kuring boga masalah jeung prop. Gantina a tingali ngaliwatan disc nu normal bakal ningali dina pesawat di hiber, abdi gaduh disc padet nu hiber nu ukur disappeares dina awan a. Sagala solusi? hatur nuhun

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: papy68

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.086 detik
Basa