Basa

Topik-ikon tatanya P3D Paréntah pikeun Rrion

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #1052 by jfmitch

Naha saha waé anu terang P3D paréntah pikeun ledakan radar buntut dina Orion PC-3. Henteu aya petunjuk sareng download Rikooo tina Orion.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: nambahkeun Payil.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.146 detik
Basa