Basa

Topik-ikon P3D Komando pikeun Rrion

Tambih deui
bulan 4 3 days ago #1052 by jfmitch

Teu saha nyaho paréntah P3D keur booming radar buntut dina PC-3 Orion. Aya no parentah jeung ngundeur Rikooo tina Orion.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.158 detik
Basa