Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon Salam!

Tambih deui
bulan 3 4 minggu ka tukang #1055 by FacundoB

pantun,
Kécap Nuevo en esto de los foros asi que henteu se muy bien Como funciona lo de las presentaciones.
Imagino que al igual que el Pajajaran de la gente de por aqui, ser kipas de la aviacion es lo que tenemos en comun.
Hoy kécap novato asi que de momento espero aprender y quizas algun dia compartir lo que haya aprendido con futuros novatos.
Hatur nuhun.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.191 detik
Basa